Bluebeam Subscription Onboarding

Onboarding bij Bluebeam-abonnementen

Bij aankoop of upgrade naar Revu 21 worden licenties beheerd als abonnementsaccounts. Net als bij eerdere versies moet u Revu 21 nog steeds installeren, maar u hoeft nu geen serienummer of productcode meer in te voeren om te beginnen. Dit zijn uw volgende stappen:

Uitnodiging accepteren

Na ontvangst van uw orderbevestiging ontvangt u een e-mailuitnodiging voor uw nieuwe Bluebeam-account om toegang te krijgen tot Revu 21.

Accountgegevens

Vul vervolgens uw accountgegevens in. Als u al een Bluebeam-ID (BBID) heeft, voer dan het e-mailadres en wachtwoord van uw bestaande account in. Anders wordt de informatie die u hier invoert uw nieuwe BBID.

BBID bevestigen

Voordat u uw abonnement kunt beheren of u kunt aanmelden bij Revu 21, moet u uw BBID bevestigen. U ontvangt een e-mail om uw account te bevestigen.

Na bevestiging van uw accountgegevens en BBID bent u klaar om uw Bluebeam-abonnementsaccount te beheren voor toegang tot Revu 21, Bluebeam Cloud en Studio! Zelfs als u heeft geüpgraded van Revu 20 of lager, zal uw nieuwe Bluebeam-abonnement niet beschikbaar zijn in de Bluebeam Gateway. Om aan de slag te gaan met ons nieuwe licentiebeheersysteem voor abonnementen, kunt u de volgende nuttige bronnen raadplegen:

Implementatiehandleiding

Lees meer over waar u rekening mee moet houden voordat u Bluebeam-oplossingen op abonnementsbasis inzet voor uw team.

Meer informatie

Handleiding voor het beheren van abonnementen

Gedetailleerde informatie over het beheren van toegang tot abonnementen en het toevoegen van eindgebruikers aan uw Bluebeam-abonnement(en).

<Meer informatie

Overzicht van abonnementen

Met Revu 21 vervangen de abonnementen eerdere edities van Revu (d.w.z. Standard, CAD, eXtreme), en elk Bluebeam-abonnement biedt een ander niveau van functionaliteit. Klik hier voor een uitgebreide lijst met functies van uw abonnement.

Basics :

Basics bevat functionaliteit voor het beheren en markeren van projectdocumenten, zoals basismeethulpmiddelen (d.w.z. alleen lengte en oppervlakte), OCR en digitale handtekeningen.

Core :

Core biedt extra samenwerkingshulpmiddelen voor kleine en middelgrote AECO-projecten, waaronder volledige toegang tot Studio, Documenten vergelijken, Overlay en Schets op schaal-markups.

Complete :

Complete biedt allesomvattende functies voor complexe AECO-projecten, inclusief maar niet beperkt tot: geavanceerde meethulpmiddelen, Dynamische vulling, Tussenpapier batch en Quantity-koppeling voor Excel-spreadsheets.

Bluebeam-abonnementen omvatten ook toegang tot onze app- en browseroplossing Bluebeam Cloud. Markeer tekeningen, voer eindcontroleprocessen uit en volg RFI’s en documentatie op locatie. Ga vandaag nog aan de slag!

Aanvullende hulpmiddelen

Revu 21 installatiegids

Lees meer over de installatie van Revu 21 als individuele gebruiker.

Meer informatie

Revu 21-hulpbronnen voor IT-beheer

Als u Revu 21 op meerdere computers wilt installeren, bekijk dan onze handleidingen voor IT-beheerders.

Meer informatie

Veelgestelde vragen over Bluebeam-abonnementen

Heeft u vragen over Revu 21 en abonnementen? Vind meer informatie in onze veelgestelde vragen.

Meer informatie

Onboarding bij Bluebeam-abonnementen

Bij aankoop of upgrade naar Revu 21 worden licenties beheerd als abonnementsaccounts. Net als bij eerdere versies moet u Revu 21 nog steeds installeren, maar u hoeft nu geen serienummer of productcode meer in te voeren om te beginnen. Dit zijn uw volgende stappen:

Uitnodiging accepteren

Revu Starter Kit:

Na ontvangst van uw orderbevestiging ontvangt u een e-mailuitnodiging voor uw nieuwe Bluebeam-account om toegang te krijgen tot Revu 21.

Accountgegevens

Vul vervolgens uw accountgegevens in. Als u al een Bluebeam-ID (BBID) heeft, voer dan het e-mailadres en wachtwoord van uw bestaande account in. Anders wordt de informatie die u hier invoert uw nieuwe BBID.

BBID bevestigen

Voordat u uw abonnement kunt beheren of u kunt aanmelden bij Revu 21, moet u uw BBID bevestigen. U ontvangt een e-mail om uw account te bevestigen.

Na bevestiging van uw accountgegevens en BBID bent u klaar om uw Bluebeam-abonnementsaccount te beheren voor toegang tot Revu 21, Bluebeam Cloud en Studio! Zelfs als u heeft geüpgraded van Revu 20 of lager, zal uw nieuwe Bluebeam-abonnement niet beschikbaar zijn in de Bluebeam Gateway. Om aan de slag te gaan met ons nieuwe licentiebeheersysteem voor abonnementen, kunt u de volgende nuttige bronnen raadplegen:

Implementatiehandleiding

Lees meer over waar u rekening mee moet houden voordat u Bluebeam-oplossingen op abonnementsbasis inzet voor uw team.

Meer informatie

Handleiding voor het beheren van abonnementen

Gedetailleerde informatie over het beheren van toegang tot abonnementen en het toevoegen van eindgebruikers aan uw Bluebeam-abonnement(en).

<Meer informatie

Overzicht van abonnementen

Met Revu 21 vervangen de abonnementen eerdere edities van Revu (d.w.z. Standard, CAD, eXtreme), en elk Bluebeam-abonnement biedt een ander niveau van functionaliteit. Klik hier voor een uitgebreide lijst met functies van uw abonnement.

Basics :

Basics bevat functionaliteit voor het beheren en markeren van projectdocumenten, zoals basismeethulpmiddelen (d.w.z. alleen lengte en oppervlakte), OCR en digitale handtekeningen.

Core :

Core biedt extra samenwerkingshulpmiddelen voor kleine en middelgrote AECO-projecten, waaronder volledige toegang tot Studio, Documenten vergelijken, Overlay en Schets op schaal-markups.

Complete :

Complete biedt allesomvattende functies voor complexe AECO-projecten, inclusief maar niet beperkt tot: geavanceerde meethulpmiddelen, Dynamische vulling, Tussenpapier batch en Quantity-koppeling voor Excel-spreadsheets.

Bluebeam-abonnementen omvatten ook toegang tot onze app- en browseroplossing Bluebeam Cloud. Markeer tekeningen, voer eindcontroleprocessen uit en volg RFI’s en documentatie op locatie. Ga vandaag nog aan de slag!

Aanvullende hulpmiddelen

Revu 21 installatiegids

Lees meer over de installatie van Revu 21 als individuele gebruiker.

Meer informatie

Revu 21-hulpbronnen voor IT-beheer

Als u Revu 21 op meerdere computers wilt installeren, bekijk dan onze handleidingen voor IT-beheerders.

Meer informatie

Veelgestelde vragen over Bluebeam-abonnementen

Heeft u vragen over Revu 21 en abonnementen? Vind meer informatie in onze veelgestelde vragen.