Werksets delen
Van toepassing op:
- Revu 21
- Revu 20
Met de Tool Chest kunt u aangepaste Markeringen in werksets opslaan en met iedereen delen. U kunt werksets exporteren, lokaal op uw apparaat Opslaan, importeren of via een netwerk delen.
Exporteer een werkset
- Open de
Tool Chest.
- Selecteer de
eigenschappen voor de werkset die u wilt exporteren, en selecteer vervolgens
Exporteren.
- Selecteer de map waarin u het bestand wilt opslaan en klik op Opslaan.
Een gedeelde werkset toevoegen of importeren
Voeg een werkset toe
Gebruik deze functie als u een werkset op een netwerkstation wilt delen, zodat meerdere gebruikers deze tegelijkertijd kunnen gebruiken. Werksets die op een centrale netwerklocatie zijn opgeslagen, worden lokaal in de cache opgeslagen en kunnen offline worden gebruikt. Alle Markeringen die u aan een werkset toevoegt, bewerkt of verwijdert, zijn van Toepassing op alle gebruikers die de werkset delen. Wanneer u offline bent, kunt u deze werksets echter niet bijwerken of uitchecken voor bewerking.
Een werkset toevoegen:
- Open de
Tool Chest.
- Selecteer Tool Chest > Werksets beheren.
- Selecteer
Toevoegen > Bestaande toevoegen.
- Navigeer naar het werkset-bestand (.btx) en selecteer Openen.
- Selecteer Weergeven en weergeven in alle profielen en klik op OK.
Importeer een werkset
Bij het importeren van een werkset wordt het .btx-bestand gekopieerd bestand naar de standaardlocatie, zodat individuele gebruikers de werkset lokaal kunnen beheren. Wijzigingen in een geïmporteerde werkset worden niet doorgevoerd in de werkset van een andere gebruiker.
Een werkset importeren:
- Open de
Tool Chest.
- Selecteer Tool Chest > Werksets beheren.
- Selecteer Importeren.
- Navigeer naar het werksetbestand (.btx) en Selecteer OK.
U kunt ook werksetbestanden importeren door ze vanuit Windows Verkenner naar het Revu-venster te slepen.
U kunt werksets beheren om te voorkomen dat meerdere gebruikers tegelijkertijd een werkset bijwerken. Er wordt een slotje boven een gedeelde werkset weergegeven om aan te geven dat er geen wijzigingen in de werkset kunnen worden aangebracht. Selecteren het slot om wijzigingen in een werkset toe te staan. Er wordt een vinkje weergegeven boven een ontgrendelde werkset om aan te geven dat u wijzigingen in de werkset kunt aanbrengen. Wijzigingen die in een toegevoegde werkset worden aangebracht, worden doorgevoerd voor alle gebruikers die de werkset delen.
How-to
Revu 21
Revu 20
Markering
Interface en Navigatie