Bluebeam-account in de alleen-lezenmodus na het verlopen van een abonnement

Van toepassing op:

  • Revu 21
De weergavemodus in Revu 20 en eerdere versies heet nu 'alleen-lezen' in Revu 21 en Bluebeam op het web en mobiel. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

Probleem

Als u uw abonnement niet heeft verlengd, wordt uw toegang tot Revu 21, Studio en Bluebeam op het web en mobiel automatisch omgezet naar Alleen-lezen zodra uw Bluebeam -abonnement of gratis proefversie van Complete of Max verloopt.

Revu 21

Als u na de vervaldatum inlogt, ziet u Pakket: Gratis/Niet toegewezen bij uw Bluebeam -accountgegevens staan.

Er gaan geen gegevens verloren bij de overschakeling naar de modus Alleen-lezen. Alleen uw machtigingen veranderen. Alle Studio -gegevens in Sessies en/of Projecten worden 120 dagen bewaard.

Met alleen-lezentoegang kunt u nog steeds PDF's openen, bekijken en afdrukken. U kunt ook samenwerken in Studio met beperkte toegang tot markeringen en eigenschappen. Lees dit artikel voor meer informatie over het werken in Revu 21 zonder abonnement.

Bluebeam op web en mobiel

Nadat uw abonnement of Proefversie is verlopen, kunt u Bluebeam op het web en op uw mobiele apparaat gebruiken met een alleen-lezenaccount. U kunt nog steeds samenwerken in Studio-sessies en toegang krijgen tot uw externe documentbeheersystemen. Zie Werken in Bluebeam op het web en mobiel zonder abonnement voor meer informatie over werken in Bluebeam op het web en mobiel zonder abonnement.

Oplossing

Om uw toegang tot Basics, Core, Complete of Max te herstellen, kunt u contact opnemen met de Org Admin van uw Bluebeam -account. Zodra uw BBID opnieuw is toegevoegd aan een Bluebeam -abonnement, moet u uw account opnieuw activeren via e-mail.

Als u een Org Admin bent, moet u uw Bluebeam -uitnodiging via e-mail accepteren en een seat voor een abonnement toe te wijzen aan uw eigen account. Raadpleeg de Org Beheerdershandleiding voor meer informatie.