Studio-groepen beheren
Van toepassing op:
- Revu 21
- Revu 20
Met Studio Groepen kunt u machtigingen voor meerdere gebruikers tegelijk configureren, in plaats van ze voor iedere gebruiker afzonderlijk in te stellen. Nadat u ze hebt gedefinieerd, kunnen uw Studio Groepen worden gebruikt in elke Sessie of elk Project waarvan u de eigenaar bent of dat u maakt. Zo kunt u consistente toegangscontroles handhaven voor verschillende samenwerkingsactiviteiten.
U kunt gebruikers aan groepen toevoegen, zelfs voordat ze deelnemen aan uw Studio-sessie of -project. Hiermee kunt u uw machtigingsinstellingen vooraf voorbereiden voor nieuwe teamleden.
Alleen de Studio Groepen die door de Sessie-/Project eigenaar zijn gemaakt, kunnen binnen die Sessie of dat Project worden gebruikt. Gebruikers met de machtiging Volledig beheer kunnen de Groepen van de eigenaar voor bepaalde taken bekijken en gebruiken, maar ze kunnen het groepslidmaatschap niet wijzigen en ze kunnen ook hun eigen Groepen niet gebruiken.
Om een nieuwe Studio Groep te Maken:
- Open een sessie of project dat van jou is, of start indien nodig een nieuwe.
- Selecteer
Instellingen. - Selecteer onder het tabblad Machtigingen
Groepen beheren. - Selecteer naast Groepen
Toevoegen. - Voer een naam in voor de Studio Groep.
Om een Studio Groep een andere naam te geven, selecteert u
Instellingen. Om een groep te verwijderen, selecteert u
Verwijderen.
Om leden toe te voegen aan een Studio Groep:
- Selecteer een groep.
- Selecteer naast Leden
Toevoegen. - Voer het e-mailadres in van de gebruiker die u wilt toevoegen.
- Selecteer OK.
U moet deze stappen herhalen voor elk lid dat u aan de groep wilt toevoegen.
How-to
Revu 20
Revu 21