Bluebeam Subscription Onboarding

Registrering för Bluebeam-prenumeration

När du köper eller uppgraderar till Revu 21 hanteras licenserna som prenumerationskonton. Som med tidigare versioner måste du fortfarande installera Revu 21, men du behöver du inte längre registrera ett serienummer eller en produktnyckel. Här är nästa steg:

Acceptera inbjudan

Efter att du har fått din orderbekräftelse får du en e-postinbjudan för ditt nya Bluebeam-konto att komma åt Revu 21.

Kontouppgifter

Nästa steg är att fylla i dina kontouppgifter. Om du redan har ett Bluebeam ID (BBID) anger du din befintliga e-postadress och ditt lösenord. Annars blir de uppgifter som du anger här ditt nya BBID.

Bekräfta BBID

Innan du kan hantera din prenumeration eller logga in i Revu 21 måste du bekräfta ditt BBID. Du får ett e-postmeddelande om att validera ditt konto.

När du har bekräftat dina kontouppgifter och ditt BBID är du redo att börja hantera ditt Bluebeam-prenumerationskonto för att komma åt Revu 21, Bluebeam Cloud och Studio! Även om du har uppgraderat från Revu 20 eller tidigare är din nya Bluebeam-prenumerationsplan inte tillgänglig i Bluebeam Gateway. För att komma igång med vårt nya system för licenshantering för prenumerationer kan du ta en titt på följande användbara resurser:

Implementeringsguide

Lär dig mer om vad du ska tänka på innan du distribuerar prenumerationsbaserade Bluebeam-lösningar till ditt team.

Läs mer

Guide för hantering av prenumerationer

Läs detaljerad information om hur du hanterar prenumerationsåtkomsten och lägger till slutanvändare till din(a) Bluebeam-prenumerationsplan(er).

Läs mer

Prenumerationsöversikt

Med Revu 21 ersätter prenumerationsplanerna de tidigare utgåvorna av Revu (dvs. Standard, CAD och eXtreme). De olika Bluebeam-prenumerationsplanerna erbjuder olika nivåer av funktionalitet. För en fullständig lista över de funktioner som är tillgängliga med din prenumeration kan du klicka här.

Basics

Basics inkluderar funktioner för att hantera och markera projektdokument, till exempel grundläggande mätverktyg (endast längdmått och areamått), OCR samt digitala signaturer.

Core

Core erbjuder ytterligare samarbetsverktyg för små och medelstora projekt inom bygg- och fastighetsägarverksamhet, däribland full tillgång till Studio, Jämför dokument, Överlagra och Skiss till skala-markeringar.

Complete

Complete erbjuder alla funktioner för komplexa projekt inom bygg- och fastighetsverksamhet, inklusive (men inte begränsat till): avancerade mätverktyg, Dynamisk fyllning, Batch Slip Sheet och Mängdlänk för Excel-kalkylblad.

Bluebeam-prenumerationsplanerna inkluderar också tillgång till vår app-/webbläsarlösning, Bluebeam Cloud. Du kan markera ritningar, utföra rondering och spåra informationsförfrågningar (RFI:er) och underlag på byggarbetsplatsen. Kom igång idag

Ytterligare resurser

Installationsguide för Revu 21

Lär dig mer om hur du installerar Revu 21 som individuell användare.

Läs mer

IT-adminresurser för Revu 21

Om du behöver installera Revu 21 på flera datorer kan du ta en titt på våra guider för IT-administratörer.

Läs mer

Vanliga frågor om Bluebeam-prenumerationer

Har du allmänna frågor om Revu 21 och prenumerationer? Läs mer i våra vanliga frågor.

Läs mer

Registrering för Bluebeam-prenumeration

När du har köpt eller uppgraderat till Revu 21 hanteras dina licenser som prenumerationskonton. Som med tidigare versioner måste du fortfarande installera Revu 21, men du behöver inte längre ange serienummer eller produktnyckel för att komma igång. Här är dina nästa steg:

Acceptera inbjudan

Efter att du har fått din orderbekräftelse får du en e-postinbjudan för ditt nya Bluebeam-konto att komma åt Revu 21.

Kontouppgifter

Nästa steg är att fylla i dina kontouppgifter. Om du redan har ett Bluebeam ID (BBID) anger du din befintliga e-postadress och ditt lösenord. Annars blir de uppgifter som du anger här ditt nya BBID.

Bekräfta BBID

Innan du kan hantera din prenumeration eller logga in i Revu 21 måste du bekräfta ditt BBID. Du får ett e-postmeddelande om att validera ditt konto.

När du har bekräftat dina kontouppgifter och ditt BBID är du redo att börja hantera ditt Bluebeam-prenumerationskonto för att komma åt Revu 21, Bluebeam Cloud och Studio! Även om du har uppgraderat från Revu 20 eller tidigare är din nya Bluebeam-prenumerationsplan inte tillgänglig i Bluebeam Gateway. För att komma igång med vårt nya system för licenshantering för prenumerationer kan du ta en titt på följande användbara resurser:

Implementeringsguide

Lär dig mer om vad du ska tänka på innan du distribuerar prenumerationsbaserade Bluebeam-lösningar till ditt team.

Läs mer

Guide för hantering av prenumerationer

Läs detaljerad information om hur du hanterar prenumerationsåtkomsten och lägger till slutanvändare till din(a) Bluebeam-prenumerationsplan(er).

Läs mer

Prenumerationsöversikt

Med Revu 21 ersätter prenumerationsplanerna de tidigare utgåvorna av Revu (dvs. Standard, CAD och eXtreme). De olika Bluebeam-prenumerationsplanerna erbjuder olika nivåer av funktionalitet. För en fullständig lista över de funktioner som är tillgängliga med din prenumeration kan du klicka här.

Basics

Basics inkluderar funktioner för att hantera och markera projektdokument, till exempel grundläggande mätverktyg (endast längdmått och areamått), OCR samt digitala signaturer.

Core

Core erbjuder ytterligare samarbetsverktyg för små och medelstora projekt inom bygg- och fastighetsägarverksamhet, däribland full tillgång till Studio, Jämför dokument, Överlagra och Skiss till skala-markeringar.

Complete

Complete erbjuder alla funktioner för komplexa projekt inom bygg- och fastighetsverksamhet, inklusive (men inte begränsat till): avancerade mätverktyg, Dynamisk fyllning, Batch Slip Sheet och Mängdlänk för Excel-kalkylblad.

Bluebeam-prenumerationsplanerna inkluderar också tillgång till vår app-/webbläsarlösning, Bluebeam Cloud. Du kan markera ritningar, utföra rondering och spåra informationsförfrågningar (RFI:er) och underlag på byggarbetsplatsen. Kom igång idag

Ytterligare resurser

Installationsguide för Revu 21

Lär dig mer om hur du installerar Revu 21 som individuell användare.

Läs mer

IT-adminresurser för Revu 21

Om du behöver installera Revu 21 på flera datorer kan du ta en titt på våra guider för IT-administratörer.

Läs mer

Vanliga frågor om Bluebeam-prenumerationer

Har du allmänna frågor om Revu 21 och prenumerationer? Läs mer i våra vanliga frågor.

Läs mer