Afkrydsningsfeltet Store skala på side er nedtonet

• Revu 2018

Problem

Afkrydsningsfeltet Gem skala på siden er nedtonet i panelet Opmålinger.

Løsning

Hvis du vil bruge funktionen Gem skala på siden, skal du aktivere Brug integreret skala i panelet Opmålinger:

1. Åbn panelet Opmålinger (Alt+U), og rul ned til sektionen Indstillinger i bunden af siden.
  2. Markér afkrydsningsfeltet Brug integreret skala.
  3. Rul til toppen af panelet Opmålinger, og markér afkrydsningsfeltet Gem skala på siden.

Se Sådan opretter du midlertidige skalaer i Revu for mere information om brug af forskellige skalaer inden for en integreret sideskala.

Fejlfinding

Revu 2018

Opmåling

Hvis du vil bruge funktionen Gem skala på siden, skal du aktivere Brug integreret skala i panelet opmålinger.