Sådan overfører du dine digitale id’er til en ny computer

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Når du sikkerhedskopierer dine Revu-indstillinger og/eller overfører din udgave af Revu til en ny computer, er digitale ID’er ikke inkluderet i dine backup-filer. I denne artikel gennemgår vi, hvordan du eksporterer og importerer dine digitale ID’er til en ny computer.

Hvis du brugte en tredjepart til at konfigurere dit/dine digitale ID(‘er) (f.eks. IdenTrust, GlobalSign osv.), skal du se deres instruktioner for disse processer.

Find ud af, hvor dit digitale ID er gemt

I Revu bliver dit digitale ID enten oprettet som en .pfx-fil eller i Windows Certificate Store. Sådan kontrollerer du, hvilket format dit digitale ID gemmes som og på hvilken placering:

1. Åbn Revu.
  2. Gå til Værktøjer > Signatur > Digitale ID’er….
  3. I dialogboksen Administrer digitale ID’er skal du vælge dit digitale ID/din signatur.
  4. Kolonnen Placering fortæller dig, hvor det digitale ID er blevet gemt. Hold markøren over det digitale ID for at se den fulde filsti.
  5. Naviger til placeringen via Stifinder.
    For at få adgang til den skjulte AppData-mappe skal du skifte fra fanen Hjem til Vis i Stifinder-dialogboksen og markere afkrydsningsfeltet Skjulte elementer.
  6. Kopiér .pfx-filen for dit digitale ID, og gem den på samme placering på din nye computer.

Nu er dit digitale ID blevet overført. Det indlæses dog ikke automatisk i Revu og skal importeres, før du kan få adgang til det.

Microsoft Certificate Manager – digitale ID’er

Nogle organisationer konfigurerer digitale ID’er via Windows Certificate Store.

Administrer digitale ID'er

Hvis dit digitale ID er placeret i Windows Certificate Store, skal du eksportere .pfx-filen ved hjælp af Microsoft Certificate Manager (MCM).

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du eksporterer .pfx-filen, eller du ikke har de nødvendige tilladelser, bedes du kontakte din it-afdeling (hvis relevant).

Importér et eksisterende digitalt ID på en ny computer

Efter at have hentet og gemt .pfx-filen, der er knyttet til dit digitale ID, til en ny computer, skal du importere den til Revu for at få adgang til den til digitale signaturer. Det gør du sådan:

1. Åbn  Revu på din nye computer.
  2. Gå til Værktøjer > Signatur > Digitale ID’er….
  3. I dialogboksen Administrer digitale ID’er skal du klikke på + for at tilføje et digitalt ID.
    Tilføj Digitalt ID
  4. I dialogboksen Nyt digitalt ID skal du vælge Søg efter eksisterende, digital ID-fil.
    Dialogboksen Nyt Digitalt ID
  5. Vælg Næste.
  6. I Stifinder skal du navigere til det sted, hvor du gemte din(e) .pfx-fil(er), og vælge Åbn.
  7. Hvis .pfx-filen har en privat nøgle, skal du indtaste adgangskoden, når du bliver bedt om det, og vælge OK.

Nu kan du oprette adgang til dit/dine digitale ID(‘er) fra Revu på din nye computer. Klik her for at lære mere om oprettelse og håndtering af digitale signaturer i Revu.

Sådan gør du

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

PDF-håndtering

Dokumenthåndtering

Lær, hvordan du eksporterer og importerer dine digitale ID’er til en ny computer i Revu.