Tallenna ja jaa mukautettuja tiloja Merkitsemisluettelossa.

Tämä koskee seuraavia:

  • Revu 21

Merkintöjen luettelo tallentaa automaattisesti jokaisen merkinnän PDF-tiedostossa. Asettamalla tilat sinä ja tiimikaverisi voitte osoittaa, onko merkinnät hyväksytty, hylätty, peruutettu vai suoritettu. Revu sisältää useita oletustilamalleja, mutta voit luoda omia malleja, jotka sopivat projektin työnkulkuihin ja pitävät kaikki ajan tasalla.

Näytä ja aseta tilat

Voit asettaa Merkintöjen tilat Merkintöjen luettelon Sarakkeet-sarakkeessa. Jos Tila-sarake ei ole näkyvissä, Valitse Merkintöjen luettelo > Sarakkeet > Tila.

Voit käyttää merkinnälle tilan seuraavasti:

  1. Napsauta merkintää hiiren kakkospainikkeella Merkintöjen luettelossa tai piirustuksessa.
  2. Valitse Set Status > Mallin nimi > Tilan nimi.

Käytä tilan pikanäppäimiä

Kun olet Valitse merkinnän, voit nopeasti asettaa sen tilan pikanäppäimillä. Pidä Vaihtonäppäin painettuna ja Valitse näppäimistöltä numero (1–9) ottaaksesi tilan Käytä kyseisessä kohdassa aktiivisessa tilamallissasi.

Voit järjestää tilojen järjestyksen Tilan hallinta -valintaikkunassa. Vain luettelon ensimmäiset yhdeksän tilaa ovat käytettävissä pikakuvakkeella.

Jos sinulla on yli yhdeksän tilaa, valitse yhdeksännen jälkeen jokin tila hiiren kakkospainikkeella avautuvasta valikosta.

Tilajärjestyksen mukauttaminen Hallitse tilaa -kohdassa auttaa sinua pitämään useimmin käyttämäsi tilat helposti saatavilla.

Luo mukautettuja tiloja

Jos Revuun sisältyvät tilat eivät sovi projektisi työnkulkuun, voit luoda omasi. Mukautettujen tilojen luomiseksi täytyy ensin luoda oma malli.

Tämä ominaisuus on saatavilla vain Core-, Complete- tai Max-tilauspaketeissa.
  1. Avaa Merkintöjen luettelo.
  2. Valitse Tila-sarakkeesta kuvaketta ja valitse Hallitse tilaa.
  3. Valitse Lisää.
  4. Anna mallille nimi ja valitse OK.
  5. Valitse uusi malli Mallit -luettelosta.
  6. Valitse Osavaltiot-kohdasta Lisää.
  7. Anna nimi.
  8. (Valinnainen) Syötä teksti, jonka Revu lisää ryhmiteltyihin Tekstikenttä-merkintöihin.
  9. (Valinnainen) Valitse Väri ja valitse Revun käyttämä merkintäväri.
  10. Valitse OK.
  11. Valitse OK.

Mukautettu malli näkyy nyt Set Status -luettelossa alivalikkona, jonka sisällä ovat siihen liittyvät mukautetut tilat.

Voit nyt käyttää mukautettua tilaasi valitessasi tilan Merkintöjen luettelosta. Seurantaa varten Merkintöjen luettelo -kohdan Tila -sarake sisältää käyttäjätiedot ja päivämäärä-/aikaleiman.

Valitse, minne haluat Tallenna mukautetut tilat

Voit Tallenna mukautettuja tiloja kahteen paikkaan: Profiiliin tai suoraan PDF-tiedostoon. Mukautettujen tilojen tallennuspaikka riippuu siitä, mitä aiot tehdä PDF-tiedostollasi. Alla oleva taulukko tarjoaa yleiskatsauksen eroista mukautettujen tilojen tallentamisessa PDF-tiedostoon ja Profiiliin.

Tallenna PDF-tiedostona

Mukautettu tila tulee osaksi PDF-tiedostoa. Kuka tahansa, joka avaa Studio-istunnon tai liittyy siihen tällä tiedostolla, näkee ja voi käyttää tiloja.

Harkitse tätä vaihtoehtoa, jos:

  • Aiot ladata PDF:n istuntoon.

  • Haluat yhteistyökumppaneiden käyttävän samoja tiloja.

Tallenna profiiliin

Mukautettu tila pysyy aktiivisessa Revu-profiilissa. Sitä ei tallenneta PDF-tiedostoon, ellet lisää merkintää ja tallenna tiedostoa.

Harkitse tätä vaihtoehtoa, jos:

  • Haluat tilojen olevan saatavilla aina, kun profiili on aktiivinen.
  • Aiot käyttää tiloja uudelleen muissa PDF-tiedostoissa.

Jos haluat tallentaa tilamallin PDF-tiedostoon, Luo mukautetut tilat ja Tallenna sitten PDF-tiedosto.

Tallenna tilamalli nykyiseen Profiiliin:

  1. Sisään Merkintöjen luettelosta Valitse Tila kuvaketta ja Valitse Hallitse tilaa.
  2. Valitse Tilan hallinta -valintaikkunassa tallennettava tilamalli ja napsauta Tallenna Profiiliin.

Jaa mukautettuja tiloja yhteistyökumppaneiden kanssa

Mukautettujen tilojen jakamistapa riippuu siitä, oletko Tallenna ne Profiiliisi vai PDF-tiedostoon.

Jos olet tallentanut mukautettuja tiloja PDF-tiedostoosi, voit luoda istunnon kyseisestä PDF-tiedostosta, jotta mukautetut tilasi ovat kaikkien istunnon osallistujien käytettävissä. Tämä on yleensä suositeltava tapa tehdä yhteistyötä Studiossa.

Jos haluat jakaa ne istunnon yhteistyökumppaneiden kesken, muista lisätä mukautetut tilat PDF-tiedostoon ennen sen lisäämistä istuntoon. Istunnon aikana luodut mukautetut tilat eivät tule yhteistyökumppaneiden saataville.

Jos olet tallentanut profiiliisi mukautettuja tiloja, voit jakaa profiilin muiden kanssa, jotta he voivat käyttää sitä. Jos kuitenkin käsittelemälläsi PDF-tiedostolla on omat mukautetut tilat, PDF-tiedoston mukautetut tilat ovat käytettävissä, mutta Profiiliin Tallenna tilat eivät.

Ohjeet

Revu 21

Revu 20

Merkintä

Opi Luo ja jakamaan omia mukautettuja tilojasi Revu.