Bluebeam-tili on vain luku -tilassa tilauksen päättymisen jälkeen
Tämä koskee seuraavia:
- Revu 21
Ongelma
Jos et ole uusinut tilaustasi, pääsysi Revu 21:een, Studioon ja Bluebeam verkossa ja mobiililaitteilla siirtyy automaattisesti vain luku -tilaan, kun Bluebeam-tilauspakettisi tai Complete- tai Max-tilauspaketin ilmainen kokeilu päättyy.
Revu 21
Kun kirjaudut sisään viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen, näet Paketti: Maksamaton/Määrittämätön Bluebeam-tilisi tiedoissa.
Vain luku -oikeuksilla voit edelleen Avaa, tarkastella ja tulostaa PDF-tiedostoja. Voit myös tehdä yhteistyötä Studion kanssa rajoitetuin oikeuksin merkintöihin ja ominaisuuksiin. Lisätietoja Revu 21:n käytöstä ilman tilausta on tässä artikkelissa.
Bluebeam verkossa ja mobiilissa
Kun tilauksesi tai Kokeilu on päättynyt, voit käyttää Bluebeam verkossa ja mobiililaitteella vain luku -oikeudella varustetulla tilillä. Voit edelleen tehdä yhteistyötä Studio-istunnoissa ja käyttää kolmannen osapuolen dokumentinhallintajärjestelmiäsi. Lisätietoja Bluebeamin käytöstä verkossa ja mobiililaitteella ilman tilausta on kohdassa Työskentely Bluebeamissa verkossa ja mobiililaitteella ilman tilausta.
Ratkaisu
Voit palauttaa Basics-, Core-, Complete- tai Max-version käytön ottamalla yhteyttä Bluebeam-tilisi Org Adminiin. Kun BBID:si on lisätty uudelleen Bluebeam-tilauspakettiin, sinun on aktivoitava tilisi sähköpostitse.
Jos olet Org Admin, sinun on hyväksyttävä Bluebeam-kutsusi sähköpostitse ja määritettävä asiakaskohtainen käyttöoikeus omalle tilillesi. Lisätietoja on organisaation järjestelmänvalvojan oppaassa.
Revu 21
Ohjeet
Tilaukset