Tilordne full kontroll over et Studio-prosjekt
Gjelder:
- Revu 21
- Revu 20
Hvis du er en prosjekt eier, kan du gi full kontroll over et prosjekt til en annen bruker ved å redigere tillatelsene fra prosjekt innstillinger. For denne prosessen må den inviterte brukeren ha et Bluebeam -abonnement og en Bluebeam ID (Revu 21) eller en Bluebeam Studio -konto (Revu 20), og må ha logget på prosjektet minstén gang.
Det er ikke mulig å fullstendig overføre eierskapet over et Studio-prosjekt, siden verden må forbli den samme.
- Logg på prosjektet og velg
Prosjektinnstillinger .
- På fanen Tillatelser velger du e-postadressen til brukeren fra listen Bruker/grupper til venstre. Dersom brukeren ikke er med i prosjektet, velger du pluss-tegnet på venstre side og velger den aktuelle brukeren fra dialogboksen Legg til brukere/grupper. Velg deretter OK.
- Under Anvendte tillatelser ved siden av Full kontroll, endre Avvis til Tillat.
- Velg OK.
Selv om du har gitt en bruker full kontroll over prosjektet, vil prosjekteieren fremdeles eie prosjektet og alle gruppene de har opprettet. Brukere med full kontroll kan ikke blokkere eller fjerne eieren fra prosjektet eller redigere eierens grupper.