Administrer Studio-grupper
Gjelder:
- Revu 21
- Revu 20
Med Studio Groups kan du konfigurere tillatelser for flere brukere samtidig, i stedet for å angi dem individuelt for hver bruker. Når du har definert dem, kan Studio-gruppene dine brukes i alle økter eller prosjekter du eier eller oppretter, slik at du kan opprettholde konsistente tilgangskontroller på tvers av ulike samarbeidsprosjekter.
Du kan legge til brukere i grupper selv før de har blitt med i Studio-økten eller -prosjektet ditt. Dette lar deg forberede tillatelsesinnstillingene dine på forhånd for nye teammedlemmer.
Bare Studio-gruppene som er opprettet av eieren av økten/prosjektet, kan brukes i den økten eller det prosjektet. Brukere med full kontroll-tillatelse kan vise og bruke eierens grupper for bestemte oppgaver, men de kan ikke endre gruppemedlemskapet eller bruke sine egne grupper.
Slik oppretter du en ny Studio-gruppe:
- Åpne en økt eller et prosjekt du eier, eller start en ny om nødvendig.
- Velge
Innstillinger. - Under Tillatelser-fanen velger du
Administrer grupper. - Ved siden av Grupper velger du
Legg til. - Skriv inn et navn for Studiogruppen.
For å gi nytt navn til en Studio-gruppe, velg
Innstillinger. For å slette en gruppe, velg
Slett.
Slik legger du til medlemmer i en Studio-gruppe:
- Velg en gruppe.
- Ved siden av Medlemmer velger du
Legg til. - Skriv inn e-postadressen til brukeren du vil legge til.
- Velg OK.
Du må gjenta disse trinnene for hvert medlem du vil ha med i gruppen.
Fremgangsmåte
Revu 20
Revu 21