Inaktivera eller nedgradera användare | Org Admin

Gäller för:

  • Revu 21
  • Bluebeam på webben och mobilen

Inaktiverade användare kan inte komma åt Bluebeam-lösningarna (Revu 21, Studio och Bluebeam på webben och mobilen) om/när de försöker logga in i dem. Om du vill att en användare ska kunna fortsätta att samarbeta utan att uppta en prenumerationsplats kan du nedgradera användaren till gratis användare utan prenumeration istället för att helt inaktivera personen.

Användare bör endast inaktiveras om de inte längre är anställda på ditt företag.

För att inaktivera eller nedgradera en användare loggar du in i Org Admin och följer de här stegen:

  1. I den vänstra sidofältet väljer du Användare .
  2. Under Användare väljer du den användare som du vill inaktivera.
  3. Välj Inaktivera användare.
  4. Välj Nedgradera eller Inaktivera .
    Om du väljer Nedgradera ändras användarens prenumerationsplan till Ej betalande medarbetare.

I Org Admin kan du också använda filterfunktionen för att nedgradera eller inaktivera flera användare. Som standard förblir inaktiverade användare dolda under Användare.

För att inaktivera eller nedgradera flera användare loggar du in i Org Admin och följer de här stegen:

  1. I den vänstra sidofältet väljer du Användare .
  2. Filtrera din användarlista efter kategori och nyckelord för att endast visa och välja de användare som du vill inaktivera.
  3. Välj Inaktivera.

  4. När du blir ombedd att göra det väljer du antingen Nedgradera eller Inaktivera de valda användarna.

Revu 21

Organisationsadmin

Hantera

Hantera prenumerationer

Hantera användare

Lär dig hur du använder Org Admin för att inaktivera användare som inte längre ingår i din organisation.