Tilldela full kontroll över ett Studio-projekt
Gäller för:
- Revu 21
- Revu 20
Om du är Projekt ägare kan du tilldela en annan användare full kontroll över ett Projekt genom att redigera användarens behörigheter i Projekt Inställningar. För den här processen måste den inbjudna användaren ha en Bluebeam -prenumerationsplan och ett Bluebeam ID (Revu 21) eller ett Bluebeam Studio -konto (Revu 20) samt ha loggat in i Projekt minst en gång.
Det går inte att helt överföra ägandet av ett Studio-projekt eftersom värden måste förbli densamma.
- Logga in i projektet och välj
Projektinställningar för projektet .
- På fliken Behörigheter väljer du användarens e-postadress i listan över Användare/grupper till vänster. Om användaren inte finns i projektet väljer du plustecknet till vänster, väljer användaren i dialogrutan Lägg till användare/grupper och väljer OK.
- Under Tillämpade behörigheter bredvid Full kontroll ändrar du Neka till Tillåt.
- 2. Välj OK.
Även om du har gett en användare full kontroll över projektet är det fortfarande Projektets fastighetsägare som äger projektet och alla grupper som ägaren har skapat. Användare med Full kontroll kan inte blockera eller ta bort fastighetsägaren från Projektet eller ändra fastighetsägarens Grupper.