Hantera Studio-grupper
Gäller för:
- Revu 21
- Revu 20
Med Studio-grupper kan du ställa in behörigheter för flera användare samtidigt, istället för att göra det individuellt för varje användare. När du har definierat dem kan Studio-grupperna användas i alla sessioner eller projekt som du äger eller skapar, så att du kan upprätthålla konsekvent åtkomstkontroll för olika samarbetsuppgifter.
Du kan lägga till användare i grupper redan innan de har anslutit sig till din Studio-session eller ditt Studio-projekt. På så sätt kan du förbereda dina behörighetsinställningar i förväg för nya teammedlemmar.
Endast de Studio-grupper som har skapats av sessionens/projektets ägare kan användas inom den sessionen eller det projektet. Användare med behörigheten Full kontroll kan se och använda ägarens grupper för vissa uppgifter, men de kan inte ändra gruppmedlemskapet eller använda sina egna grupper.
Så här skapar du en ny Studio-grupp:
- Öppna en session eller ett projekt som du äger, eller starta ett nytt om det behövs.
- Välj
Inställningar. - På fliken Behörigheter väljer du
Hantera grupper. - Bredvid Grupper väljer du
Lägg till. - Ange ett namn för Studio-gruppen.
Om du vill byta namn på en Studio-grupp väljer du
Inställningar. Om du vill radera en grupp väljer du
Ta bort.
Så här lägger du till medlemmar i en Studio-grupp:
- Välj en grupp.
- Bredvid Medlemmar väljer du
Lägg till. - Ange e-postadressen för den användare som du vill lägga till.
- 2. Välj OK.
Du måste upprepa dessa steg för varje medlem som du vill ha med i gruppen.
Instruktioner
Revu 20
Revu 21