Återställ borttagna sessioner eller session filer

Gäller för:

  • Revu 21
Endast sessionsvärden kan återställa en borttagen session som ligger inom kvarhållningsprincipen. Den här funktionen är inte tillgänglig offline.

Du kan återställa borttagna sessioner eller sessionsfiler direkt i Revu. Att återställa en session tar tillbaka allt innehåll som är kopplat till sessionen, till exempel:

  • Filer
  • Markeringar
  • Session historik
  • Session inställningar
  • Användarbehörigheter

Återställt innehåll får sin status ändrad från Borttaget till Aktivt.

I Revu 21.10 eller senare

Gör så här för att återställa en Session eller Session i Revu 21.10 eller senare:

  1. Öppna Revu och logga in i Studio.
  2. Välj ikonen Session och välj sedan fliken Borttaget.
  3. Leta reda på den session eller sessionfil som du vill återställa, och välj Återställ.

I Revu 21.0–21.9

Meddelanden om inaktiva sessioner och lagringsprinciper

Sessionsvärdar får ett e-postmeddelande 10 dagar innan en session blir inaktiv och statusen ändras till borttagen. Följ instruktionerna i e-postmeddelandet för att hålla sessionen aktiv. Då återställs tidsstämpeln för sessionen, så att den förblir aktiv och förlänger perioden innan den raderas.

Om en sessionsvärd markerar en session som avslutad raderas sessionen permanent efter 120 dagar.

Om en session inte avslutas av värden (eller en deltagare med behörigheten Full kontroll) händer följande:

  • Efter 80 dagars inaktivitet blir värden meddelad via e-postadressen för sitt BBID om att sessionen kommer att arkiveras om 10 dagar.

    Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg kan du kolla i skräppostmappen och se till att studio@bluebeamops.com finns på listan över godkända avsändare.
  • Efter 90 dagar arkiveras sessionen.

  • Efter 170 dagar blir värden meddelad via e-postadressen för sitt BBID om att sessionen kommer att raderas om 10 dagar.

  • Efter 180 dagar raderas sessionen.

    Även om en session har markerats som borttagen kommer den inte att tas bort permanent från Studio -servern förrän efter ytterligare 120 dagar. Under den här perioden går sessionen fortfarande att återställa.
  • Efter 300 dagar (120 dagar efter borttagning) raderas sessionen permanent och kan inte återställas.