Bluebeam Cloud är vår prenumerationsbaserade mobillösning som du kommer åt via en app eller webbläsare. Lär dig hur du markerar ritningar på språng och använder Bluebeam-lösningarna på byggarbetsplatsen för rondering, fråga-svar och underlag.

Artiklar om Bluebeam Cloud

Bluebeam Cloud är tillgängligt via webbläsare och appar för iOS/Android och erbjuder klassiska markeringar och inbyggda AEC-arbetsflöden för samarbete kring rondering, fråga-svar och underlag från byggarbetsplatsen. Bluebeam Cloud ingår i din Bluebeam-prenumeration, och du behöver inte installera något på datorn för att använda det.

Innehållsförteckning