Slik oppretter du en ny Bluebeam ID (BBID) | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Bluebeam ID (BBID) er påloggingsopplysningene du bruker til å få tilgang til Bluebeam Revu 21 og Bluebeam Studio. Hvis du ikke allerede har en BBID, blir du bedt om å opprette en når du prøver å logge på tjenestene. Når du har opprettet en BBID, kan du logge på alle Bluebeam-tjenester med én e-postadresse og passord. Du kan også logge på Studio med en annen BBID enn den du bruker til å logge på Bluebeam Revu.

Med Revu 21 administreres navngitte brukerlisenser for abonnementslisenser via vårt nye system for lisensbehandling. Se vår Veiledning for administrasjon av Bluebeam-abonnementer for mer informasjon.

Opprett en Bluebeam ID

Slik oppretter du en BBID:

1. Åpne Revu 21.
  2. Velg Logg inn øverst til høyre.
  3. Gå til Opprett konto-fanen.
  4. Angi følgende informasjon:
    • Fornavn og etternavn.
    • Et visningsnavn som vil være tilknyttet alle redigeringer og markeringer du foretar mens du jobber i Studio.
    • E-postadressen du vil bruke til BBID. Studio-økter og prosjektinvitasjoner, samt meldinger og varsler [EN] sendes til denne e-postadressen.
    • Passordet du ønsker å bruke til BBID. Passordet må bestå av mellom 8 og 32 tegn, inkludert én stor bokstav, én liten bokstav, ett tall og ett spesialtegn. (!@#$ osv.)

5. Velg Opprett konto.
  6. Du mottar en e-postbekreftelse fra Bluebeam som inneholder en kobling du kan bruke til å bekrefte den nye BBID-en. Kontoen deaktiveres hvis den ikke bekreftes innen syv (7) dager.
    Bekreftelseskoblingen utløper etter 24 timer. Hvis du klikker på en utløpt bekreftelseskobling, blir Bluebeam varslet, og du får tilsendt en ny kobling. Hvis e-posten ikke kommer frem til innboksen, må du se i mappen for søppelpost. Kontroller at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkjente avsendere.