Markeringer i Studio-sesjoner er låst og kan ikke redigeres | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

Denne artikkelen gjelder:

• Core
  • Complete

Problem

Du kan ikke redigere dine egne markeringer og/eller de som er plassert av en annen Studio-sesjonsdeltaker.

Årsak

Markeringer som settes i en PDF før den er lastet opp til Studio, kan ikke redigeres i en økt selv om du opprinnelig plasserte dem. I tillegg kan markeringer plassert av en annen deltaker i en aktiv sesjon, bare redigeres av den samme deltakeren.

Løsning

Mens markeringer i disse tilfellene er låst for å opprettholde dokumentintegriteten, lar de følgende trinnene deg gjøre endringer og dele dem med resten av sesjonsdeltakerne:

1. Logg på Studio og bli med på sesjonen.
  2. Åpne sesjonens PDF med markeringer du vil redigere.
  3. Hvis tillatelsene tillater det, velger du Fil > Lagre som.
  4. Lagre PDF-en på din lokale/delte disk.
  5. Åpne PDF-en på nytt i Revu og rediger markeringer etter behov.
  6. Bli med i økten igjen og velg Legg til fil.
    I Revu 21 kan du bare legge til filer i en sesjon hvis du har et Core- eller Complete-abonnement. Hvis du er en Basics-abonnent, må du be om full kontroll-tillatelser fra sesjonsverten.
  7. Fra filutforskeren velger du PDF-filen med dine oppdaterte markeringer og laster den opp til den aktive økten som en ny versjon.

Feilsøking

Revu 21

Studio

Markeringer som er plassert før en Studio-sesjon eller av en annen deltaker er låst, kan ikke redigeres. Lær hvordan du laster opp en ny versjon av en PDF med redigerte markeringer.