Ofte stillede spørgsmål om Bluebeam Cloud

Denne artikel gælder for:

• Bluebeam Cloud — Web
  • Bluebeam Cloud — iOS
  • Bluebeam Cloud — Android

Bluebeam Cloud er inkluderet i hvert nye abonnement (dvs. Basics, Core eller Complete) og er en web-/appløsning til samarbejde om tegninger og udførelse af projektarbejde på farten.

Denne FAQ hjælper dig med at komme i gang med Bluebeam Cloud. Hvis du har flere generelle spørgsmål om vores abonnementsbaserede Bluebeam-løsninger, kan du læse Ofte stillede spørgsmål om Bluebeam-abonnementer.

Hvad er Bluebeam Cloud?

Sammen med Revu 21-abonnementet får du Bluebeam Cloud, som er en samling af skybaserede løsninger, der er specialbygget til byggebranchen. Ved hjælp af Bluebeam Cloud kan du kommentere og samarbejde om projektdokumenter ud over at administrere dine arbejdsgange i forbindelse med besigtigelser, oplysningsforespørgsler og dokumenter til forelæggelse.

Hvad skete der med Project Rover?

Project Rover-funktionaliteten er blevet integreret i Bluebeam Cloud. Denne overgang afspejler vores fortsatte investering i ny infrastruktur og teknologi hos Bluebeam og vil bidrage til en fuldt sky- og datacentreret portefølje.

Er der forskellige adgangsniveauer for brugere i et projekt?

Ja. Der findes tre adgangsniveauer i Bluebeam Cloud: administrator, medlem og læseadgang. En brugers adgangsniveau tildeles, når de inviteres til et projekt, og det definerer, hvad brugeren kan gøre i projektet.

Visse adgangsniveauer er kun tilgængelige afhængigt af abonnementet. Klik her for at få mere at vide om de Bluebeam Cloud-funktioner, der er tilgængelige for hvert abonnement.
Er der en grænse for antallet af brugere, der kan inviteres til et projekt?

Der er ingen grænse for antallet af inviterede brugere.

Kan ejerskabet af et projekt overføres?

Du kan føje flere administratorer til et projekt, men den, der har oprettet projektet, forbliver ejer af det.

Hvordan uploader jeg mine tegninger til Bluebeam Cloud?

Du kan uploade PDF-tegninger til Bluebeam Cloud fra en lokal enhed eller importere PDF-filer via en af vores integrationer. Bemærk, at denne funktion kun understøttes i webappen på nuværende tidspunkt.

Lær, hvordan du optimerer tegninger til Bluebeam Cloud?

Hvordan deler jeg adgangen til mine tegninger til Bluebeam Cloud?

Med administratortilladelser kan du invitere brugere med skrivebeskyttet adgang (begrænset funktionalitet), som medlemmer (kan oprette afvigelser osv.) eller som administratorer (fuld funktionalitet).

For at invitere en ny bruger skal du vælge Settings i venstre sidepanel på dit projekts dashboard. Gå til Users > Invite og indtast e-mailadressen på den, der skal inviteres. Ud over at vælge den nye brugers tilladelse, kan du også tildele dem et team eller flere teams.

Basics og konti med skrivebeskyttet adgang har som standard læseadgang.
Kan jeg få adgang til Bluebeam Cloud på mobil?

Ja. Du kan bruge vores webapp via en understøttet browser. Bluebeam Cloud er også tilgængelig via iOS-appen og Android-appen. For at sammenligne tilgængeligheden af funktioner på forskellige platforme kan du klikke her.

Har Bluebeam Cloud forbindelse til Bluebeam Studio?

Ja. Studio-projekter forbindes automatisk, når du logger ind på Bluebeam Cloud med dit Bluebeam-ID (BBID). En projektadministrator kan dele mapper og filer fra et Studio-projekt direkte til Bluebeam Cloud.

Kan jeg synkronisere filer i Bluebeam Cloud fra et Studio-projekt?

Der er ingen automatisk synkronisering mellem Bluebeam Cloud og Studio-projekter. Du kan dog manuelt importere dine Studio PDF-filer under fanen Tegninger.

Importer tegninger fra Studio

Hvilke Revu-funktioner har interoperabilitet med Bluebeam Cloud?

Områder og hyperlinks, der oprettes i Revu, forbliver funktionelle i Bluebeam Cloud.

Nogle markeringer understøttes muligvis kun delvist eller slet ikke i Bluebeam Cloud. Hvis en markering ikke understøttes, kan du ikke vælge eller flytte den. Du kan få mere at vide om kompatibilitet af markeringer i Bluebeam Cloud ved at se denne artikel.
For at sikre, at alle dine markeringer vises korrekt, skal du samkopiere din PDF i Revu, før du uploader tegningen til Bluebeam Cloud.
Hvad sker der, hvis en PDF-fil med digital signatur/certifikat eller adgangskode føjes til et projekt?

PDF-filen indlæses, medmindre den kræver en adgangskode for at få adgang til den.

Hvordan får jeg adgang til Bluebeam Cloud?

For at få adgang til Bluebeam Cloud skal du have et Revu 21-abonnement (dvs. Basics, Core eller Complete). Klik her, hvis du vil have en gratis prøveperiode på de abonnementsbaserede Bluebeam-løsninger.

Har du allerede en abonnementskonto? Log ind på Bluebeam Cloud. Der kræves ingen installation.

Kan tegninger opdateres i Bluebeam Cloud?

Tegninger, der importeres til Bluebeam Cloud via en integration, synkroniseres ikke automatisk.

Du kan dog manuelt synkronisere tegninger fra en tilknyttet konto ved at vælge Settings > Integrations. Du skal have administratortilladelser for at forbinde og synkronisere konti fra tredjeparter i Bluebeam Cloud.

Hvilke integrationer er tilgængelige?

Bluebeam Cloud-webappen understøtter følgende integrationer: Studio-projekter, SharePoint, Dropbox, Box, Google Drev og Egnyte.

Få flere oplysninger om synkronisering af integrationer.

På nuværende tidspunkt understøtter Bluebeam Cloud kun integrationer for amerikanske brugere.
Kan jeg eksportere mine projektdata?

Ja. Projektadministratorer kan eksportere alle logfiler, filer og dokumenter for et projekt, der aktuelt er åbent eller lukket Hvis du vil anmode om dine data, skal du åbne Bluebeam Cloud-webappen og gå til Settings > Export Project Data. Du kan få flere oplysninger om manuel sikkerhedskopiering af Bluebeam Cloud-data ved at klikke her.

Når et projekt er slettet, kan du ikke eksportere eller gendanne dets data.
Hvordan ser jeg status for Bluebeam Cloud?

Du kan finde opdateret status på Bluebeam Cloud og vores andre skybaserede tjenester ved at besøge vores statusside.

Du kan også tilmelde dig e-mailbeskeder for at få statusopdateringer sendt til din indbakke.
Understøttes billeder i Bluebeam Cloud?

Ja. Alle almindelige fotofiltyper kan knyttes til en RFI i Bluebeam Cloud.

Kan jeg arbejde offline?

Ja. Offlinetilstand understøttes i Bluebeam Cloud iOS-appen.

Hvor opbevarer Bluebeam Cloud mine data?

Vi tilbyder i øjeblikket regional datalagring via servere i USA, Storbritannien, Australien, Tyskland og Sverige. Datalagring sker via Amazon Web Services (AWS).

Hvordan kan jeg komme med et produktforslag?

Vi er altid på udkig efter måder at forbedre os på. Du kan sende os dit forslag fra supportcenteret i Bluebeam Cloud.

Kom godt i gang med Bluebeam Cloud.

Sådan gør du

Bluebeam Cloud

Abonnementer

Bluebeam Cloud er tilgængelig på nettet, iOS og Android og giver dig mulighed for at oprette projekter og nemt administrere arbejdsmængderne og arbejdsgangene.