Bluebeam Cloud i skrivebeskyttet tilstand

Gælder for:

• Intet abonnement
  • Basics

Hvis du er blevet inviteret til et Bluebeam Cloud-projekt og ikke har et abonnement, har du skrivebeskyttet adgang, når du har logget ind med dit Bluebeam-ID (BBID). Denne artikel gennemgår de funktioner, der er tilgængelige for konti med skrivebeskyttet adgang i Bluebeam Cloud. Du kan finde flere oplysninger om Bluebeam Clouds abonnementsfunktioner for hvert Bluebeam-abonnement i denne artikel.

Hvad kan jeg gøre med skrivebeskyttet adgang og læseadgang?

I Bluebeam Cloud kan du stadig samarbejde, selvom du ikke har et aktivt Bluebeam-abonnement. Du vil dog have begrænset adgang til funktionerne.

Med en skrivebeskyttet eller Basics-konto har du som standard læseadgang. Du kan finde flere oplysninger om Bluebeam Cloud-adgangsniveauer i denne artikel.

Som bruger med læseadgang kan du:

• Deltage i projekter efter at være blevet inviteret, men ikke oprette nye projekter.
  • Se og downloade tegninger/dokumenter i deres respektive faner, men du har ikke adgang til Markup Editor eller Kommentarer og former.
  • Redigere eksisterende afvigelser og indsende eksisterende RFI’er på en tegning, men du kan ikke oprette nye afvigelser eller RFI’er.
  • Gennemgå og svare på et dokument til forelæggelse, men du kan ikke tilføje et nyt dokument til forelæggelse eller overføre/eksportere en log over dokumenter til forelæggelse.
Bluebeam Cloud skrivebeskyttet
Hvis du vil føje markeringer og kommentarer til tegninger til en projektgranskning, skal du have et Core- eller Complete-abonnement.
Hvis du logger på Bluebeam Cloud og støder på et tomt kontrolpanel, skal du kontakte en person med administratoradgang, så vedkommende kan invitere dig til et projekt.

Hvorfor har jeg skrivebeskyttet/læseadgang, når jeg er logget på Bluebeam Cloud?

Selvom du ikke behøver et abonnement for at samarbejde i Bluebeam Cloud, vil et aktivt Bluebeam-abonnement give dig adgang til flere funktioner i web-/mobilappen. Du kan støde på begrænset funktionalitet af følgende årsager:

• Administratoren af dit Bluebeam-abonnement har tildelt dig skrivebeskyttet adgang. Du skal kontakte administratoren i din organisation for at anmode om en invitation til et abonnement.
  • Din organisations administrator har tildelt dig et Basics-abonnement, der som standard giver læseadgang. Du skal anmode om Core- eller Complete-adgang hos din organisations administrator.
  • Du har et Core- eller Complete-abonnement, men en Bluebeam Cloud-administrator har givet dig læseadgang. Kontakt en projektadministrator for at anmode om medlems- eller administratoradgang.
  • Du er blevet inviteret som slutbruger til et Bluebeam-abonnement, men har endnu ikke accepteret e-mailinvitationen og aktiveret din konto.
  • Din gratis prøveperiode på de abonnementsbaserede Bluebeam-løsninger er udløbet. Læs denne artikel for at få mere at vide.
  • Hvis du er organisationsadministrator for en Bluebeam-konto, skal du muligvis stadig tildele dig selv et abonnement. Læs mere i Vejledning til administration af Bluebeam-abonnement.

Bluebeam Cloud

Sådan gør du

Fejlfinding

Abonnementer

Er du stødt på begrænset funktionalitet i Bluebeam Cloud? Det betyder, at du har skrivebeskyttet adgang. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i Bluebeam Cloud uden en abonnementskonto.