Oversigt over tekniske tjenester

Bluebeams tekniske supportteam er her for at levere førsteklasses teknisk support til alle, fra små virksomheder til virksomhedsbrugere.

Supportressourcer

Vi tilbyder omfattende onlineressourcer, herunder gratis hjælpevejledninger, ofte stillede spørgsmål og undervisningsmateriale. Besøg vores websted for at se vores produkter, eller benyt søgeknappen ovenfor.

Førsteklasses support

Hvis du har en aktiv vedligeholdelsesaftale på din(e) Revu-licens(er), vil du modtage gratis versionsopgraderinger og adgang til telefonsupport fra vores erfarne team.

• Kl. 8-20 (ET) på engelsk (mandag til fredag)
  • Kl. 8-17 (GMT +1) på engelsk og svensk (mandag til fredag)

Træningsprogrammer

Vi tilbyder kurser til selvstudie gennem Bluebeam University, samt personlig undervisning på stedet fra vores dedikerede Bluebeam-instruktører.

Bluebeam tilbyder teknisk support på to niveauer, hvor den mest omfattende support tilbydes på vores nyeste produkter på de understøttede operativsystemer. Kernesupport

Bluebeam tilbyder teknisk support på to niveauer, hvor den mest omfattende support tilbydes på vores nyeste produkter på de understøttede operativsystemer.

Kernesupport

Vi leverer omfattende support for at holde din software kørende uden problemer. Dette omfatter hjælp til fejlfinding, svar på funktionsrelaterede spørgsmål og regelmæssigt opdaterede supportressourcer.

Gælder for: Revu 20, Revu 2019, Revu 2018, Project Rover, iPad 3.10, Studio Prime

Support for tidligere versioner

Vi kan kun svare på grundlæggende spørgsmål om arbejdsgange og funktioner.

Gælder for: Revu Studio 2017 og ældre, Studio Enterprise 3.1

Teknisk support via telefon er kun en mulighed for personer med en aktiv vedligeholdelsesaftale eller et abonnement på Project Rover.