Administrer adgang til Bluebeam Studio, Bluebeam på web og mobil og AI-funktioner | Org Admin Pro
Gælder for:
- Revu 21
- Bluebeam Studio
- Bluebeam på web og mobil
- Max
Med et betalt abonnement på Org Admin Pro
kan du administrere adgang til Bluebeam på web og mobil, Bluebeam Studio, Smart Overlay, Smart Review og Model Context Protocol (MCP) for alle i din organisation eller bruge tilladelsesgrupper til at administrere adgang for bestemte brugere i din organisation.
Administrer Bluebeam Studio-adgang
Som IT Admin eller Studio Admin kan du administrere Studio-adgang for alle brugere i din organisation.
Følg disse trin for at administrere Studio-adgang for alle brugere i din organisation:
-
I din webbrowser skal du indtaste den Org Admin-URL, der
svarer til din region: -
Vælg Indstillinger i menuen til venstre i sidepanelet.
-
Under Produktadgang og ved siden af Studio skal du vælge den viste adgangsmulighed.
-
Vælg et af følgende i dialogboksen Adgang til Studio:
-
Aktiveret – Standardindstillingen. Alle brugere i din organisation vil have adgang.
-
Administreret – Kun brugere, der er medlemmer af tilladelsesgrupper vil have adgang.
-
Deaktiveret – Ingen brugere i din organisation vil have adgang.
-
-
Vælg Gem.
Administrer adgang til Bluebeam på web og mobil
Som IT Admin eller Studio Admin kan du administrere adgang til Bluebeam på web og mobil for alle brugere i din organisation.
Følg disse trin for at administrere adgang til Bluebeam på web og mobil for alle brugere i din organisation:
-
I din webbrowser skal du indtaste den Org Admin-URL, der
svarer til din region: -
Vælg Indstillinger i menuen til venstre i sidepanelet.
-
Under Produktadgang og ved siden af Adgang til web- og mobilapps skal du vælge den viste adgangsmulighed.
-
I dialogboksen Adgang til web- og mobilapps skal du vælge en af følgende:
-
Aktiveret – Standardindstillingen. Alle brugere i din organisation vil have adgang.
-
Administreret – Kun brugere, der er medlemmer af tilladelsesgrupper vil have adgang.
-
Deaktiveret – Ingen brugere i din organisation vil have adgang.
-
-
Vælg Gem.
Administrer adgang til Revu AI-funktioner
Som IT Admin eller Studio Admin kan du administrere adgangen for alle brugere i din organisation til AI-funktioner, der er tilgængelige med et Max-abonnement.
Følg disse trin for at administrere adgang til AI-funktioner for alle brugere i din organisation:
-
I din webbrowser skal du indtaste den Org Admin-URL, der
svarer til din region: -
Vælg Indstillinger i menuen til venstre i sidepanelet.
-
Under Adgang til funktioner skal du vælge den viste adgangsmulighed for Smart Review, Smart Overlay eller MCP.
-
I dialogboksen Adgang for den valgte funktion skal du vælge et af følgende:
-
Aktiveret – Standardindstillingen. Alle brugere i din organisation vil have adgang.
-
Administreret – Kun brugere, der er medlemmer af tilladelsesgrupper vil have adgang.
-
Deaktiveret – Ingen brugere i din organisation vil have adgang.
-
-
Vælg Gem.
Følg disse trin for hver funktion, som du vil administrere adgang til.
Opret og administrer tilladelsesgrupper
Hvis kun nogle medlemmer af din organisation har brug for adgang til Studio, Bluebeam på web og mobil, Smart Overlay, Smart Review eller MCP, kan en IT Admin bruge tilladelsesgrupper til at administrere adgang til disse produkter og funktioner for kun disse brugere.
Opret tilladelsesgrupper
For at oprette tilladelsesgrupper skal du logge ind på Org Admin og følge disse trin:
-
Vælg Brugere i venstre sidepanel.
-
Vælg fanen Tilladelsesgrupper, og vælg Opret.
-
Indtast et beskrivende navn til din tilladelsesgruppe.
-
Angiv gruppeadgangstilladelser for Studio, Bluebeam på web og mobil samt AI-funktioner.
Administrer produktadgangstilladelser
Vælg en af følgende tilladelser for at aktivere eller deaktivere adgang til produkterne:
-
Kan bruge Studio
-
Kan anvende Bluebeam på web og mobil
Administrer tilladelser til funktionsadgang
Vælg en af følgende tilladelser for at aktivere eller deaktivere adgang til AI-funktionerne:
-
Kan bruge Smart Review
-
Kan bruge Smart Overlay
-
Kan bruge MCP
-
-
For at tilføje brugere til tilladelsesgruppen, der skal have de angivne tilladelser, skal du gøre et af følgende:
Tilføj individuelle brugere
-
Skriv brugerens navn eller e-mail i søgefeltet.
Hvis du vil tilføje flere brugere, skal du gentage ovenstående trin.
Massetilføj brugere
-
Vælg Upload CSV.
-
Træk CSV-filen i dialogboksen Overfør CSV, eller vælg Gennemse for at vælge den fra Stifinder.
-
Vælg Upload.
-
Hvis der ikke opstår nogen fejl, skal du vælge Udført.
Hvis overførslen medførte valideringsfejl, vises en liste over valideringsfejlene og de rækker i CSV-filen, hvor de opstod, på skærmen. Åbn CSV-filen, ret de viste fejl, gem filen, og vælg derefter Tilbage for at uploade CSV-filen igen.
-
-
Vælg Opret.
Når du har oprettet tilladelsesgrupper, skal du sørge for at vælge Administreret adgang, når du konfigurerer adgang til Studio, Bluebeam på internettet og mobil enheder samt Max AI-funktioner. Adgang til tilladelsesgrupper vil ikke træde i kraft, medmindre du vælger indstillingen Administreret adgang.
Administrer tilladelsesgrupper
Følg disse trin for at administrere medlemmerne af tilladelsesgruppen og deres tilladelser:
-
Vælg Brugere i venstre sidepanel.
-
Vælg fanen Tilladelsesgrupper.
-
Under Tilladelsesgrupper skal du vælge den tilladelsesgruppe, du vil administrere.
-
Foretag en af følgende ændringer i dialogboksen Rediger tilladelsesgruppe:
Foretag ændringer af gruppenavn og adgang
-
Rediger navnet på tilladelsesgruppen.
-
Skift produktadgangstilladelser for at aktivere eller deaktivere adgang til Studio og/eller Bluebeam på web og mobil.
-
Skift adgangstilladelser for funktioner for at aktivere eller deaktivere adgang til Smart Review, Smart Overlay og/eller MCP.
Vælg Gem, når du har gennemført dine ændringer.
Tilføj eller fjern gruppemedlemmer
-
Søg efter og tilføj brugere til tilladelsesgruppen.
-
Vælg menuikonet
ved siden af en bruger for at fjerne vedkommende fra tilladelsesgruppen.
Når du tilføjer og/eller fjerner brugere fra en tilladelsesgruppe, gemmes ændringerne automatisk. Hvis de eneste ændringer, du har foretaget i dialogboksen, var at tilføje brugere til og/eller fjerne brugere fra tilladelsesgruppen, skal du vælge X'et øverst til højre i dialogboksen for at lukke den.
Knappen Annuller vil ikke fortryde brugertilføjelser eller -fjernelser. Hvis du ved en fejl har tilføjet en bruger til tilladelsesgruppen, skal du vælge brugeren og fjerne vedkommende. Hvis du ved en fejl har fjernet en bruger fra tilladelsesgruppen, skal du søge efter og tilføje den pågældende bruger igen. -
Slet tilladelsesgrupper
Følg disse trin for at slette en tilladelsesgruppe:
-
Vælg Brugere i venstre sidepanel.
-
Vælg fanen Tilladelsesgrupper.
-
Under Tilladelsesgrupper skal du vælge den tilladelsesgruppe, du vil administrere.
-
Vælg Slet i dialogboksen Rediger tilladelsesgruppe.
Revu 21
Studio
Bluebeam på web og mobil
Org Admin Pro
Administrer
Administrer abonnementer
Administrer brugere
Lær, hvordan du administrerer brugeradgang til Bluebeam på web og mobil, Bluebeam Studio og Max AI-funktioner ved hjælp af Org Admin Pro.