Bluebeam-konto i skrivskyddat läge efter att prenumerationen har gått ut

Gäller för:

  • Revu 21
Det som i Revu 20 och tidigare hette visningsläge kallas skrivskyddat läge i Revu 21 och Bluebeam på webben och mobilen. Mer information finns i den här artikeln.

Problem

Om du inte har förnyat din prenumeration övergår din åtkomst till Revu 21, Studio och Bluebeam på webben och mobilen automatiskt till skrivskyddat läge när din Bluebeam -prenumerationsplan eller din kostnadsfria testversion på Complete eller Max går ut.

Revu 21

När du loggar in efter utgångsdatum ser du att det står Paket: Obetalt/Ej tilldelat under dina kontouppgifter för Bluebeam.

Inga data förloras när ditt konto övergår till skrivskyddat läge. Det innebär bara att din behörighet ändras. Eventuella Studio -data i sessioner och/eller projekt sparas i 120 dagar.

Med skrivskyddad åtkomst kan du fortfarande öppna, visa och skriva ut PDF-filer. Du kan också samarbeta i Studio med begränsad åtkomst till markeringar och egenskaper. Mer information om att arbeta i Revu 21 utan prenumeration finns i den här artikeln.

Bluebeam på webben och mobilen

När din prenumeration eller testversion går ut kommer du att använda Bluebeam på webben och mobilen med ett skrivskyddat konto. Du kan fortfarande samarbeta i Studio-sessioner och komma åt dina dokumenthanteringssystem från tredje part. Om du vill veta mer om att arbeta i Bluebeam på webben och mobilen utan prenumeration kan du läsa Arbeta i Bluebeam på webben och mobilen utan prenumeration.

Lösning

För att återställa åtkomsten till Basics, Core, Complete eller Max, kontakta Org Admin för ditt Bluebeam -konto. När ditt BBID har lagts till i en Bluebeam -prenumerationsplan igen måste du återaktivera ditt konto via e-post.

Om du är Org Admin måste du acceptera din Bluebeam -inbjudan via e-post och tilldela en klientlicens för prenumeration till ditt eget konto. Kassa Org Administrationshandbok för mer information.