Revu installatiepakketten

Deze pagina is bedoeld voor IT-beheerders die Revu inzetten op meerdere computers. Ga naar ons Downloadcentrum als u Revu op één enkele computer wilt installeren.

Aan de slag

Lees onze gids met instructies voor het installeren van Revu binnen uw gehele organisatie. Voor bestaande klanten is het installatieproces van Revu 20 veranderd.

Lees de Revu-installatiegids

Nadat u uw software hebt geïnstalleerd, raden we u aan de Revu Beheergids te lezen om te weten te komen hoe u uw Revu-licenties regelmatig kunt beheren.

Installatiebestanden (MSI) voor Revu 20

Krijg de inzet binnen uw organisatie onder controle met ons nieuwe, bedrijfsklare configuratiemiddel. Parameters kunnen worden doorgegeven via de opdrachtregel of geconfigureerd via een MSI-editor, zoals InstEd. Implementaties kunnen worden afgehandeld via verschillende methoden, zoals groepsbeleid of Windows SMS.

Deze pakketten bevatten alle drie Revu-edities, Standard, CAD en eXtreme. Volg de stappen in de Revu-installatiegids om de editie te kiezen en de installaties te registreren.

Download 64-bits MSI    Download 32-bits MSI

Op zoek naar een oudere versie?