Revus egendefinerte biblioteker

Verktøyssett

Bluebeam gjør det enkelt å redigere PDF-dokumenter med dra-og-slipp. Velg de forhåndsdefinerte verktøysettene som dekker arbeidsflytbehovene dine i biblioteket vårt.

Instruksjoner for installasjon:

1. Klikk på verktøysettet, og lagre det i Nedlastinger-mappen. En komprimert .zip-fil lagres.
  2. Gå til Nedlastinger-mappen.
  3. Dobbeltklikk på den komprimerte .zip-filen for å åpne den.
  4. Dobbeltklikk på .btx-verktøysettfilen for å importere den til Revu.

Merk: I Windows kan verktøysett lagres på en nettverksstasjon slik at de er tilgjengelige for alle brukere. Se Revu Veiledning for foretaksinstallasjon [Engelsk] for informasjon om konfigurering av delte verktøysett.

Stempler

Bluebeam lager et stort utvalg av stempler for arkitektur og konstruksjon for å dekke kundenes behov.

Instruksjoner for installasjon:

1. Klikk på stempelet du vil laste ned, og lagre det i Nedlastinger-mappen. En komprimert .zip-fil lagres.
  2. Gå til Nedlastinger-mappen.
  3. Dobbeltklikk på den komprimerte .zip-filen, klikk på Pakk ut alle, godta standardinnstillingene og klikk på Pakk ut.
  4. Start Revu, klikk på Verktøy > Stempel > Importer stempel, velg stempelet i den nye mappen i Nedlastinger-mappen, og klikk på Åpne.
  5. Neste gang du velger stempelverktøyet, vises dette stempelet i listen.

Interaktive stempler

Instruksjoner for installasjon

1. Klikk på stempelet du vil laste ned, og lagre det i Nedlastinger-mappen. En komprimert .zip-fil lagres.
  2. Gå til Nedlastinger-mappen.
  3. Dobbeltklikk på den komprimerte .zip-filen, klikk på Pakk ut alle, godta standardinnstillingene og klikk på Pakk ut.
  4. Start Revu, klikk på Verktøy > Stempel > Importer stempel, og åpne mappen som inneholder stempelnavnet i Nedlastinger-mappen.
  5. Du finner tre PDF-filer i mappen. Velg de to uten «Instructions» i navnet, og klikk på Åpne.
  6. Neste gang du velger stempelverktøyet, vises disse stemplene i listen.

Profiler

Profiler er en enkel metode for å utforme brukergrensesnittet til Revu for ulike arbeidsflyter ved å lagre verktøylinjer, verktøysett, menyer og andre visningsinnstillinger. Du kan også tilpasse utseendet og virkemåten ved å opprette dine egne, tilpassede profiler. Nedenfor er det noen forhåndsdefinerte eksempler som du kan skreddersy til behovene dine eller bruke som de er.

Instruksjoner for installasjon:

Merk: Disse profilene er bare kompatible med Revu 10 eller nyere og bare i Windows.

1. Klikk på profilen du vil importere til datamaskinen, og lagre den i Nedlastinger-mappen. En komprimert .zip-fil lastes ned.
  2. Åpne Nedlastinger-mappen, dobbeltklikk på den komprimerte .zip-filen for å åpne den, og dobbeltklikk på profilen for å importere den til Revu.

Ordbøker

Med Bluebeam kan du importere alternative ordbøker for stavekontroll. Ved å bytte til en annen ordbok for stavekontroll kan du kontrollere stavingen på et annet språk enn språket som er installert med Bluebeam Revu.

Instruksjoner for installasjon:

Velg et språk i rullegardinlisten nedenfor, så lastes det ned en ZIP-fil som inneholder ordboken for det valgte språket. Gå deretter til Revu > Innstillinger fra kommandolinjen. Når dialogboksen Preferanser åpnes, velger du Stavekontroll i menyen og klikker på knappen Importer. Bla til ZIP-filen som inneholder ordboken, og klikk deretter på Åpne.

Merk: Ordbokfunksjonen er bare tilgjengelig i Windows og for rene engelske installasjoner av Revu 2015 eller eldre.

Tilpass Revu med en av våre egendefinerte utvidelser. Bla gjennom verktøysett etter disiplin, last ned og tilpass et interaktivt stempel, importer en ytterligere ordbok til stavekontroll eller installer en ny Revu-profil med verktøylinjer, verktøysett, menyer med mer. Med utvidelsene våre kan du tilpasse verktøyene du foretrekker å bruke i Revu slik at de er lett tilgjengelige når du trenger dem.