Overfør eierskap for Studio-sesjoner
Gjelder:
- Revu 21
- Revu 20
I Revu kan du redigere Studio-tillatelser for enkeltbrukere og grupper, samt tilordne eierskap til økter på nytt. Når du har tilordnet eierskap over en økt på nytt, vil du ikke lenger være eier eller ha kontroll over innstillingene.
Disse trinnene gir den nye eieren fullstendig tilgang til en økts tillatelser og innstillinger. Hvis du må tilordne markeringer til en bruker som har forlatt en økt, på nytt, kan du se Slik tildeler du eierskap over markeringer på nytt.
Tilordne eierskap for en økt på nytt
Slik tilordner du eierskap for en økt på nytt:
- Gå til Studio-portalsiden din:
Velg Studio-portalStudio-portalen kan brukes via en nettleser. - Logg på med Bluebeam ID-en din (BBID).
- Gå til fanen Mine økter til venstre.
- Fra listen velger du økten du vil tilordne på nytt.
- Velg Tildel eierskap på nytt, og skriv inn e-postadressen til den nye økteieren.E-postadressen du oppgir må samsvare med den fra den nye eierens Studio-konto. Hvis den nye eieren ikke har en Studio-konto, må de opprette en. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Opprette en Bluebeam-ID (BBID).
- Velg Bruk. Du ser en bekreftelsesmelding.
Mer informasjon
Lær mer om Studio-prosjekttillatelser.
Fremgangsmåte
Revu 21
Studio
Sikkerhet
Følg disse trinnene i Revu 21 for å tilordne eierskap til en Studio-økt på nytt og redigere individuelle eller gruppetillatelser for et Bluebeam Studio-prosjekt.