Afinstaller Revu

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Følg nedenstående trin for at foretage en generel afinstallering af Revu. Hvis du ønsker at afinstallere Revu og overføre din licens til en anden computer, skal du læse Overførsel af Revu-licens til en ny computer.

Sådan udføres en afinstallering

1. Åbn Revu og gå til Revu> Afregistrer. Luk Revu, når du har fjernet registreringen.
  2. På din computer skal du klikke på menuen Start og derefter vælge Apps og funktioner (Programmer og funktioner).
  3. Vælg Bluebeam Revu, og klik på Afinstaller. Følg anmodningerne på skærmen for at fortsætte med at afinstallere softwaren.
    Hvis du bruger Revu 2019 eller ældre, er din afinstallation nu fuldført. Hvis du bruger Revu 20, skal du fortsætte med trin 4.
  4. Fra Apps og funktioner skal du vælge BluebeamOCR 20. Fra og med Revu 20 skal OCR-modulet afinstalleres separat fra resten af Revu-programmet.
  5. Vælg Afinstaller. Følg anmodningerne på skærmen for at fortsætte med at afinstallere softwaren.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Opsætning

Opsætning

Når du arbejder i Revu, vises følgende fejlmeddelelser: “Revus OCR-software (Optical Character Recognition) skal være installeret for at kunne scanne dokumenter efter tekst.” Se, hvorfor dette sker, og hvordan du løser problemet her.