Markeringskompatibilitet i Bluebeam Cloud

I Bluebeam Cloud kan du i PDF Editor samarbeide om tegninger via nettleser eller app, som inkluderer opprettelse, redigering og visning av markeringer. I denne artikkelen skal vi gå over alle de fullt støttede, delvis støttede og ikke-støttede markeringene i Bluebeam Cloud.

Hvis du bruker Bluebeam Cloud via iOS-appen, har du ikke tilgang til markeringsverktøy som standard, men du kan fremdeles plassere gjenstående arbeid og publisere informasjonsforespørsler (RFI-er).

Fullt støttede markeringer

Du kan velge og redigere markeringer opprettet i Bluebeam Cloud. Full støtte inkluderer muligheten til å flytte, endre størrelse, gruppere, slette eller oppdatere egenskapene til en markering. Følgende markeringer støttes fullt ut:

• rektangel
  • nettsky
  • ellipse
  • vektorpenn (f.eks., linje, polygon)
  • tekstboks
  • bildetekst
  • sky+
  • penn
  • merkeverktøy
  • bilde
Selv om de ikke kan opprettes i Bluebeam Cloud, støttes også buer, dimensjoner, og flagg fullt ut.

I tillegg til markeringene ovenfor, inneholder Bluebeam Cloud innebygde verktøysett som er nyttige for designgjennomgang.

Bluebeam Cloud-verktøysett

Kommentarer og emner

Når du laster opp en tegning til Bluebeam Cloud som opprinnelig ble merket i Revu, vil eksisterende metadata fra Markeringsliste er overført og støttes fullt ut.

Slik får du tilgang til kommentarer og emner for disse markeringene:

1. I Markup Editor, velg Kommentarer og former i menyen til høyre.

2. Du kan veksle mellom kommentarer og former.

3. Velg Se detaljer under en kommentar eller en figur for å se tidsstempelet og/eller sideetiketten.
  4. Under Kommentarer kan du velge en markeringsstatus fra rullegardinmenyen til høyre.

Statusalternativene er de samme standard vurderingsstatusene som er tilgjengelige fra markeringslisten i Revu.

Delvis støttede markeringer

Med delvis støttede markeringer kan du velge, slette eller gruppere dem og oppdatere tilgjengelige egenskaper. Du kan imidlertid ikke flytte eller endre størrelse på disse markeringene.

Foreløpig er målingsmarkeringer og mellomrom kan overføres fra Revu, men støttes bare delvis i Bluebeam Cloud.

Grupperte markeringer

Grupperte markeringer kan opprettes i Bluebeam Cloud og overføres fra Revu. Husk imidlertid følgende for arbeidsflytene dine:

• Alle markeringer kan grupperes unntatt Cloud+.
  • Linje-/pilmarkeringer kan ikke roteres, og det kan heller ikke noen gruppe som inneholder dem.
  • Grupper som inneholder delvis støttede markeringer, oppfører seg på samme måte som delvis støttede markeringer.

Markeringer som ikke støttes

Det er et lite antall tradisjonelle Revu-markeringer som ikke støttes i Bluebeam Cloud. Ustøttede markeringer vises hvis de er tilstede på en opplastet tegning, men kan ikke velges eller redigeres. Disse inkluderer:

• telleverktøy
  • digitale signaturer/ID-er
  • stempler
  • skisser til skalamarkeringer

Hvis du sender Revu 21-verktøysettene til Bluebeam Cloud, kan også enkelte tilpassede markeringer ikke støttes og vil ikke vises fullt ut i verktøykassen. Disse ikke-støttede markeringene kan ikke plasseres på en tegning i Bluebeam Cloud.

Denne markeringen støttes ikke.

Fremgangsmåte

Feilsøking

Bluebeam Cloud

Markering

Finn ut hvilke klassiske Revu-markeringer som er kompatible med løsningen vår for nett og mobil, Bluebeam Cloud.