Bliver tilpassede indstillinger, profiler, værktøjssæt og stempler bevaret efter installation af en opdatering?

Gælder for:

• Revu 20 og ældre

Det korte svar er ja.

Når en Revu-opdatering installeres, kopieres tilpassede indstillinger, stempler, profiler og værktøjssæt automatisk fra deres placering i den aktuelle version til de relevante placeringer i den opdaterede version.

Disse filer forbliver på dit drev, når Revu afinstalleres, og de er tilgængelige igen, når Revu geninstalleres.

Det er en god idé at sikkerhedskopiere dine indstillinger, profiler, værktøjssæt og stempler regelmæssigt, og især før du installerer en opdatering.

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

Installation

Indstillinger

Når en Revu-opdatering installeres, kopieres tilpassede indstillinger, stempler, profiler og værktøjssæt automatisk fra deres placering i den aktuelle version til de relevante placeringer i den opdaterede version.