Sådan sender du logfiler til teknisk support

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019

Sådan får du adgang til logfiler

Når du oplever tekniske problemer med Revu, hjælper det med at identificere og løse problemerne hurtigere, hvis du sender dine logfiler til Bluebeams tekniske support. Følg disse trin for at hente dine logfiler:

1. Åbn Revu.
  2. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl + K).
  3. Vælg Administrator i sidepanelet.
  4. Under fanen Indstillinger skal du vælge Gennemse logmappe.

Et filfremvisningsvindue vises med dine logfiler.

Send e-mail med logfiler

Udfør følgende trin for at gemme og sende dine logfiler til Bluebeams tekniske support:

1. Vælg alle logfiler med Ctrl+A.
  2. Højreklik, og vælg Send til > ZIP-komprimeret mappe.
  3. Navngiv den ZIP-komprimerede mappe, og tryk på Enter eller OK.
  4. I en e-mail til support.dk@bluebeam.com skal du vedhæfte den nye ZIP-mappe med dine logfiler.
  5. Sørg for at medtage dine kontaktoplysninger og så mange oplysninger som muligt om dit tekniske problem i e-mailen, og tryk derefter på Send. Dette opretter en officiel supportsag hos Bluebeams tekniske support.
Hvis du allerede har en teknisk supportsag, skal du svare og vedhæfte dine logfiler til den seneste e-mail vedrørende din anmodning. Dette sikrer et rettidigt og præcist svar fra Bluebeams tekniske support.

Sådan gør du

Fejlfinding

Revu 2019

Revu 20

Fejlmeddelelse

Lær, hvordan du får adgang til dine logfiler og sender dem til Bluebeams tekniske support, så vi kan løse dit problem.