Sammenlign dokumenter vs. sideoverlejring | Revu 21

• Revu 21
Du skal have et Core- eller Complete Bluebeam-abonnement for at få adgang til disse funktioner.

I Revu er der to måder at sammenligne originale tegninger med deres revisioner på i projektgranskningsfasen. Funktionen Sammenlign dokumenter fremhæver forskellene mellem to PDF-filer ved hjælp af skymarkeringer, mens funktionen Sideoverlejring samler PDF-indhold fra to eller flere filer og viser eventuelt redigeret indhold i en separat farve.

Denne artikel dækker de vigtigste forskelle og ligheder mellem de to funktioner og viser dig, hvordan du bruger Sammenlign dokumenter og Sideoverlejring til dine gennemgange af tegninger.

Oversigt

Sammenlign dokumenter giver dig mulighed for at se, hvor der er forskelle mellem to PDF-filer. Sideoverlejring giver dig mulighed for at se, hvad forskellene er mellem to eller flere PDF-filer. Du bruger begge funktioner til at oprette en overlejret PDF-fil, der indeholder de fremhævede forskelle fra Sammenlign dokumenter

Mens Sammenlign dokumenter kan fungere med scannede tegninger, fungerer både Sammenlign dokumenter og Sideoverlejring bedst med PDF-filer med vektor af høj kvalitet.

Sammenlign dokumenter

1. Gå til Dokument > Sammenlign dokumenter.
  2. For dokument A og B skal du bruge rullemenuen til at vælge fra listen over åbne PDF-filer eller klikke på Gennemse for at vælge filer fra Windows Stifinder.
    For at sikre, at forskellene mellem begge PDF-filer fremhæves korrekt, skal Dokument A være den originale tegning, og Dokument B skal være den reviderede version.
  3. Under Output skal du vælge en outputmappe, hvor du gemmer den nye sammenligningsfil.
  4. Vælg OK.

Revu viser en ny PDF-filer, der ender på _Diff , hvor forskellene mellem de originale og reviderede tegninger er fremhævet med orange skymarkeringer. Du kan også få adgang til disse markeringer i annotationslisten for at lette sporing og rapportering.

Vælg Avancerede indstillinger for at tilpasse sammenlignings-PDF-filen yderligere, herunder skymarkeringen, der fremhæver forskellene mellem originalen og revisionen.

Overlejr sider

1. Gå til Dokumenter > Sideoverlejring.
  2. Vælg Tilføj filer for at vælge de PDF-filer, der skal sammenlignes, fra filer, du har åbnet, eller fra Stifinder.
    I modsætning til Sammenlign dokumenter kan du vælge mere end to tegninger, der skal sammenlignes som flere lag.
  3. Vælg justeringsmetoden:
    • Sidejustering: Revu placerer dine PDF-filer direkte oven på hinanden. Anbefales til tegninger, der har mindre revisioner, men ellers er ens med hensyn til målestoksforhold og placering på siden. Det er standardindstillingen.
    • Automatisk justering: Revu finder automatisk justeringspunkter mellem dine PDF-filer. Anbefales til tegninger, der varierer i størrelse og skala.
    • Manuel justering: Revu giver dig mulighed for at vælge tre punkter, der skal fungere som ankerpunkter mellem tegningerne. Du skal vælge de samme tre punkter i samme rækkefølge for alle dine valgte tegninger. Anbefales, når automatisk justering ikke fungerer efter hensigten.
  4. Vælg OK.

Revu viser en ny PDF-fil med navnet Overlejr , der viser indhold fra de valgte tegninger som lag i forskellige farver. Vælg Rediger standarder i dialogboksen Sideoverlejring for at tilpasse udseendet og placeringen af overlejringen.

Opret en PDF-fil med sammenligning og overlejring

I en PDF-fil med Sammenligning og Sideoverlejring har du den ekstra fordel, at du nemt kan se forslag eller revisioner via de orange skymarkeringer, der fremhæver forskellene mellem to tegninger.

Da du skal anvende både funktionerne Sammenlign dokumenter og Sideoverlejring igennem for at udføre denne proces, vil det ikke give det ønskede resultat at arbejde med scannede PDF-filer .

Eksportér de fremhævede forskelle

1. Gå til Dokument > Sammenlign dokumenter.
  2. Vælg de PDF-filer, du sammenligner for dokument A og dokument B.
    Sørg for, at dokument A er den originale tegning, og at dokument B er den reviderede version.
  3. Vælg OK.
  4. Åbn annotationslisten i den nye sammenlignings-PDF-fil.
  5. Gå til Annotationsliste > Markeringer > Eksporter markeringer
  6. Gem markeringerne i en mappe/et sted, hvor du nemt kan få adgang til dem igen for at importere dem senere.
  7. Når du har eksporteret markeringerne, skal du gemme PDF-filen til sammenligning af dokumenter ved at gå til Filer > Gem som.
  8. Luk sammenlignings-PDF-filen.

Opret overlejringen

1. Gå til Dokument > Sideoverlejring.
  2. Vælg de samme to PDF-filer, som du brugte i processen Sammenlign dokumenter.
  3. Vælg OK.
  4. I den nye overlejrings-PDF-fil skal du åbne annotationslisten.
  5. Gå til Annotationsliste > Annotationer > Importér.
  6. Vælg eksportfilen med markeringer fra PDF-filen Sammenlign dokumenter.
  7. Vælg OK.

Nu vil alle markeringer, herunder de fremhævede forskelle fra PDF-filen Sammenlign dokumenter, være tilgængelige i overlejrings-PDF-filen.

Forskelle på sammenlign + overlejring

Revu 21

Tegningsadministration

PDF-håndtering

Dokumenthåndtering

Tips og trick