Sådan får du adgang til Bluebeam University

• Basics
  • Core
  • Complete

Dit abonnement inkluderer adgang til BBU. Når din organisationsadministrator har tildelt dig et abonnement, vil din velkomstmail informere dig om, at du kan få adgang til Bluebeam University via dit Bluebeam-ID (BBID).

Fra den 26. marts 2024 vil nye brugere udelukkende bruge deres BBID til at logge på BBU. Hvis du allerede havde en BBU-konto, har du mulighed for at logge ind med enten din BBU-konto eller dit BBID. Hvis du stadig har brug for hjælp til din Bluebeam University-konto, kan du kontakte university@bluebeam.com.

Sådan gør du

Revu 21

Kom godt i gang

Lær, hvordan du får adgang til Bluebeam University-kurserne, der er inkluderet i dit Bluebeam-abonnement.