Revu går ned, når man redigerer en automatisk størrelse på tekstbokse eller billedforklaringsmarkeringer

Denne artikel gælder for:

• Revu 20

Problem

Revu reagerer ikke og går ned, når du redigerer automatisk størrelse på tekstbokse eller billedforklaringsmarkeringer.

Årsag

Dette problem opstår, når man forsøger at redigere markeringer med automatisk størrelse, der stammer fra Revu 2019 og ældre. Tekstbokse og billedforklaringer med automatisk størrelse, der er placeret ved brug af Revu 20, fungerer som forventet.

Løsning

Opgrader til Revu 21, eller opdater Revu 20 til den nyeste version. Klik her for at lære, hvordan du opdaterer Revu via installationsprogrammet i appen.

Fejlfinding

Revu 20

System og miljø

Revu reagerer ikke og går ned, når du redigerer automatisk størrelse på tekstbokse eller billedforklaringsmarkeringer.