Almindelige fejlmeddelelser i Studio

Gælder for:

• Revu 21 og ældre

De tomme områder i fejlmeddelelserne omfatter den URL-adresse, du forsøger at få adgang til, for eksempel: studio.bluebeam.com.

Fejl: Du har ikke tilladelse til at få adgang til ‘______’

Denne meddelelse vises, når du forsøger at deltage i en Studio-session eller et Studio-projekt, som ikke er hostet på en server på din liste over tilladte Studio-servere. Hvis du vil deltage i denne session eller dette projekt, skal du kontakte din IT-afdeling og få dem til at tilføje det til listen over tilladte Studio-servere.

Mindst én ugyldig Studio URL-adresse er blevet registreret og fjernet

Listen over tilladte Studio-servere, der er oprettet af din IT-afdeling, indeholder mindst ét forkert eller ugyldigt navn.

Serveren ‘______’ understøtter ikke Windows-godkendelse

Det betyder, at kun en del af listen over tilladte Studio-servere er oprettet. Kontakt din IT-afdeling, så de kan undersøge problemet nærmere.

Deaktiveret af din systemadministrator

Hvis du får denne meddelelse, er der enten et problem med listen over tilladte Studio-servere, eller din IT-afdeling har deaktiveret Bluebeam Studio på din maskine.

Studio Enterprise-brugere: Hvis du vil implementere en liste over tilladte Studio-servere, skal du følge disse trin.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Revu 2018

Revu 2019

Revu til Mac 1

Revu til Mac 2

Fejlmeddelelse

Studio

Find ud af, hvorfor nogle Studio-fejlmeddelelser opstår, og hvordan du kan omgå dem.