Værktøjer og menupunkter er deaktiveret

Gælder for:

• Revu 20 og ældre

Problem

I Revu er markeringsværktøjer og/eller andre menupunkter (f.eks. signaturer) grå, og de forbliver utilgængelige.

Årsager

Der kan være forskellige årsager til, at du ikke kan vælge visse værktøjer og funktioner, f.eks.:

Løsninger

Før fejlfinding skal du gå til Dokument > Sikkerhed (Ctrl+L) for at se og/eller ændre tilladelser (hvis relevant).

Løsning 1: Revu er i visningstilstand
Uanset brugerrettighederne, så er visse funktioner ikke tilgængelige i visningstilstand. Skift til Revu > Annotationstilstand for at få adgang til markeringsværktøjer og den komplette dokumentmenu.

Løsning 2: Revu er ikke registreret
Revu vil være låst i visningstilstand, hvis det er en prøveversion eller en ikke-registreret installation. For at få adgang til annotationstilstand og fuld funktionalitet skal du gå til Revu > Registrér… og indtaste serienummeret og produktnøglen, når du bliver bedt om det.

Hvis disse oplysninger ikke er tilgængelige, skal du kontakte den licensindehaver, der har modtaget licenscertifikatet via e-mail.

Løsning 3: Dokumentet er beskyttet af en adgangskode
Hvis der er aktiveret en adgangskode i dokumentegenskaberne, skal du indtaste den, når du åbner filen.

Hvis du ikke kender adgangskoden, skal du henvende dig til filadministratoren. Vedkommende kan enten give dig adgangskoden eller en ubegrænset kopi af dokumentet, så du kan arbejde på det.

Løsning 4: Dokumentet skal tjekkes ud
Når filen overføres til et Studio-projekt eller et andet DMS, skal den tjekkes ud, før du kan foretage ændringer. I Studio-projekter skal du blot klikke på hængelåsen i filnavnsfanen og vælge Tjek ud. Dette giver dig fuld adgang til markeringsværktøjerne og forhindrer samtidig andre brugere i at overskrive dine redigeringer.

Løsning 5: Dokumentet indeholder digitale signaturer eller certificeringer
Når en PDF-fil er blevet signeret eller certificeret, er indholdet låst for at forhindre yderligere redigeringer/ændringer. Hvis du vil kontrollere digitale signaturer eller certificeringer, skal du gå til Vindue > Paneler > Signaturer (Alt+4).Hvis din PDF-fil er signeret/certificeret, skal du bruge en tidligere version af filen for at få adgang til markeringsværktøjer og yderligere funktioner.

Når en administrator certificerer et dokument, kan han/hun tillade markeringer, men denne indstilling kan ikke ændres, efter at dokumentet er blevet certificeret.

Løsning 6: Revu blev installeret med funktioner deaktiveret
Hvis Revu blev konfigureret til en flerbrugerindstilling, da den blev installeret, så kan den være blevet implementeret med visse funktioner deaktiveret. Du bør kontakte din IT-administrator eller -afdeling, hvis der fortsat er problemer med funktionaliteten.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Markering

Redigering af dokumenter

Implementering

Værktøjer og menupunkter er grå og forbliver utilgængelige, hvilket giver begrænset funktionalitet.