Sammenligningsguide for Studio og Bluebeam Cloud

Introduktion

Hos Bluebeam forstår vi vigtigheden af samarbejde om projekter af enhver størrelse. Med vores nyeste løsning, Bluebeam Cloud, kan medarbejderne uploade projektdokumenter og samarbejde digitalt med adgang via web/app. Hvordan er dette forskelligt fra Studio-sessioner og -projekter, som er de samarbejdsværktøjer, der er indbygget i Revu? Vi har lavet denne hurtige guide til at hjælpe dig med at vælge den løsning, der bedst passer til behovene i dit projekt.

Studio-sessioner Studio-projekter Bluebeam Cloud
Studio-sessioner kan sammenlignes med et virtuelt planlægningslokale, hvor projektdeltagere fra hele verden kan tilføje markeringer på og kommunikere om tegninger i realtid. Alle markeringer spores, og en indbygget chatfunktion giver en intuitiv samarbejdsoplevelse.
Studio-projekter er et enkelt, men effektivt cloudbaseret dokumentstyringssystem. Du kan uploade PDF-filer og andre filtyper og derefter invitere projektdeltagere til at se og redigere filerne hvor som helst.
Bluebeam Cloud er en ny pakke med web- og mobilløsninger, der problemfrit kan forbindes til dine dokumenter og værktøjssæt i Revu. Med Bluebeam Cloud kan du kommentere på og samarbejde om dine projektdokumenter eller administrere besigtigelser, oplysningsforespørgsler (RFI’er) og dokumenter til forelæggelse på farten – ingen opsætning eller installation kræves.
  • Projektgranskning
  • Computerbaseret
  • Dokumentstyring
  • Computerbaseret
  • Projektgranskning
  • Dokumentstyring
  • Samarbejde fra byggepladsen
  • Webbaseret (iOS/mobil)
Se denne artikel for at få flere oplysninger om de vigtigste funktioner i Bluebeam Cloud for hvert abonnement.

Hurtig sammenligning

Spørgsmål Sessioner Projekter Bluebeam Cloud
Hvor mange deltagere kan være med? 500 Ubegrænset Ubegrænset
Hvor mange filer kan vi overføre? 5.000 Ubegrænset Ubegrænset
Hvilke filtyper understøttes? PDF Alle filformater PDF
Hvad er den maksimale filstørrelse? 1 GB hver Ubegrænset 4 GB pr. stk.
Hvad er den maksimale størrelse på markeringer? 10 MB hver Ubegrænset Ubegrænset
Hvor meget lagerplads er tilgængeligt? Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Kan deltageres adgangsrettigheder administreres? Ja Ja Ja
Kan tidligere filrevisioner ses og gendannes? Nej Ja Nej
Kan jeg modtage beskeder om fil- og brugeraktivitet? Ja Ja Ja
Kan der sendes og modtages besked om markeringer? Ja Nej Nej
Skal alle samarbejdspartnere have et Bluebeam-abonnement? Nej Nej Nej

Kompatibilitet

Sessioner Projekter Bluebeam Cloud
  • Windows OS
  • iPad
  • Windows OS
  • iPad
  • Webbrowser
  • iOS-app
  • Studio-projekter

Almindelige løsninger

Sessioner Projekter Bluebeam Cloud
  • Letter samtidigt samarbejde, imens brugerne er ansvarlige for deres markeringer
  • Fastholder deadlines med udløbsdato på sessionerne
  • Tilbyder en robust offlinemulighed
  • Skaber en log over aktivitet
  • Understøtter store projekter med langsigtede livscyklusser
  • Giver mulighed for fuld PDF-redigering
  • Tilbyder adgang/kontrol på højt niveau til projekter med flere interessenter
  • Leverer sporbar revisionskontrol
  • Kræver ingen installation
  • Letter hurtig onboarding
  • Strømliner arbejdsgange på byggepladsen (RFI, besigtigelse og dokumenter til forelæggelse)
  • Giver mulighed for samtidigt samarbejde i et fleksibelt miljø
  • Giver brugerne mulighed for at redigere andre brugeres markeringer
  • Sikrer, at brugerne arbejder med det nyeste og bedste dokument via dokumentstyring med en enkelt kilde
  • Giver brugerne mulighed for at visualisere et projekt kontekstuelt på et kort

Vigtige funktioner

Klik her for at få mere info om de markeringer/værktøjer fra Revu, der er tilgængelige i Studio for hvert abonnement.
Sessioner Projekter Bluebeam Cloud
  • Adgang til oversigter og rapporter
  • Ubegrænset anvendelse af offlinetilstand
  • Få adgang til alle Revu-markeringsfunktioner (dvs. Basics, Core, Complete)
  • Hold projektet organiseret med tjek ind/tjek ud-proces
  • Se revisionshistorik for filer
  • Angiv tilladelsesniveauer for brugere, grupper af brugere og mapper for at opnå større dokumentsikkerhed
  • Få adgang til alle Revu-markeringsfunktioner (dvs. Basics, Core, Complete)
  • Brug Markup Editor i en browser/app, og få adgang til disse værktøjer:
    • Billedforklaring
    • Sky
    • Tekstboks
    • Fremhæv
    • Billede
    • Sky+
  • Få adgang til følgende Field Tools på farten:
    • Besigtigelse
    • RFI
    • Dokumenter til forelæggelse
    • Geoplacering
Field Tools er kun tilgængelige for brugere med Core– og Complete-abonnementer.