Side om side-installation med Bluebeam Administrator

• Revu 20
  • Revu 2019

Gå til andre versioner:

Hvis du vælger side om side-muligheden under installationen af Revu, får du mulighed for at installere en prøveversion af Revu og beholde din eksisterende Revu-installation. Med Bluebeam Administrator kan du vælge, hvilken versions plugins du vil bruge.

Vær opmærksom på, at en side om side-installation kun er mulig med Revu-software to generationer før den, du installerer. Hvis du for eksempel installerer Revu 20, vil du kun kunne beholde enten Revu 2019 eller 2018 samtidig. Hvis du har Revu 2017 eller ældre installeret på din computer, og du forsøger at installere Revu 20, vil den ældre version af Revu blive opgraderet/overskrevet.

Fanen Plugins

For at få adgang til dine plugins skal du først åbne Bluebeam Administrator ved at klikke på Start > Bluebeam software > Bluebeam Administrator 20.

Fanen Plugins inkluderer plugins fra begge installationer, så du kan skifte mellem dem, hvis det er nødvendigt.

Sådan skifter du mellem plugin-versionerne:

Alle plugin-aktiveringer og deaktiveringer skal udføres i den nyere version af Bluebeam Administrator.
  1. Luk det program, pluginnet vil blive vist i (AutoCAD®, Revit® osv.).
  2. Åbn menuen Start , og skriv Bluebeam Administrator.
  3. Højreklik på den aktuelle version af Bluebeam Administrator, og vælg Kør som administrator.
  4. Fjern markeringen af det aktuelle plugin, vælg det ønskede plugin, og klik på OK.

Fanen Plugin i Bluebeam Administrator.
  5. Genstart programmet.

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2018 og ældre
En side-om-side-installation er kun mulig med de to foregående versioner af Revu. Side-om-side-installationer kan ikke udføres med versioner af Revu ældre end 2016.

Hvis du vælger side-om-side-muligheden under installationen af Revu, får du mulighed for at installere en prøveversion af Revu og beholde din eksisterende Revu-installation. Med Bluebeam Administrator kan du vælge, hvilken versions plugins du vil bruge, og hvilken version der skal være din standard.

Du kan åbne Bluebeam Administrator ved at klikke på Start > Bluebeam Software > Bluebeam Administrator .

Fanen Plugins

Fanen Plugins inkluderer plugins fra begge installationer, så du kan skifte mellem dem, hvis det er nødvendigt.

Sådan skifter du mellem plugin-versionerne:

Alle plugin-aktiveringer og deaktiveringer skal udføres i den nyere version af Bluebeam Administrator.
  1. Luk det program, pluginnet vil blive vist i (AutoCAD®, Revit® osv.).
  2. Åbn den seneste version af Bluebeam Administrator.
  3. Fjern markeringen for det aktuelle plugin, markér det ønskede plugin, og klik på OK.
  4. Genstart programmet.

Fanen Revu

Fanen Revu indeholder rullemenuen Opdater indstillinger forRevu-version, hvor du kan vælge, hvilken version af Revu der bliver åbnet som standard. Vælg den version, som du foretrækker, og klik på Anvend.

Du kan registrere Revu, hvis du beslutter dig for at opgradere din prøveversion. En side-om-side-installation tillader dog ikke, at de to versioner af Revu anvender den samme licens.

Sådan gør du

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Bluebeam Administrator

Hvis du vælger muligheden Side om side under installationen af Revu, får du mulighed for at installere en prøveversion af Revu og beholde din eksisterende Revu-installation. Få mere at vide.