Sådan nulstiller du din BBID-adgangskode

• Revu 21
  • Revu 20
  • Bluebeam Cloud

Hvis du ikke kan logge ind på Revu 21, Bluebeam Cloud eller Studio, fordi du har glemt din adgangskode, skal du følge trinnene nedenfor for at nulstille din adgangskode:

1. Gå til accounts.bluebeam.com.
  2. Indtast BBID-e-mailadressen, og vælg Næste.
    BBID-login
  3. Vælg Har du brug for hjælp til at logge på? nederst på loginskærmen.
  4. Vælg Har du glemt din adgangskode?
  5. Indtast din BBID-e-mailadresse, og vælg Send vejledning til nulstilling.
  6. Tjek din indbakke for e-mailen "Bluebeam Password Reset" (Nulstilling af Bluebeam-adgangskode), og vælg Reset My Password (Nulstil min adgangskode).
    Hvis du ikke kan se e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam- eller junk-mappen og sørge for, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.
  7. Indtast en ny adgangskode, der er mellem 8 og 32 tegn lang, med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn, f.eks. !@#$%^&*.
    Nulstil din adgangskode
  8. Vælg Opdater adgangskode.

Har du ikke modtaget en e-mail om nulstilling af adgangskoden?

Hvis du indtaster en forkert eller ugyldig BBID-e-mailadresse eller adgangskode, vil dit loginforsøg mislykkes. Hvis du anmoder om en nulstilling af adgangskoden med den samme e-mailadresse, vil der ikke blive genereret en e-mail fra serveren.

Hvis du ikke modtager en e-mail om nulstilling af adgangskode, skal du kontrollere, at du har stavet din e-mailadresse korrekt og/eller finde din oprindelige e-mail om kontobekræftelse for at bekræfte det korrekte BBID. Hvis du stadig ikke kan huske den e-mailadresse, du brugte til dit BBID, skal du kontakte Bluebeams tekniske support for at få hjælp.

Sådan gør du

Revu 21

Revu 20

Bluebeam Cloud

Studio

Licensering og registrering

Se, hvordan du nulstiller din BBID-adgangskode til at logge på Revu 21, Bluebeam Cloud og Studio.