Översikt över tekniska tjänster

Bluebeams support erbjuder teknisk support i toppklass till alla, för användare i såväl småföretag som i stora koncerner.

Supportresurser

Vi erbjuder omfattande onlinedokumentation, däribland kostnadsfria hjälpmanualer, supportartiklar och utbildningsmaterial. Gå till vår startsida för att bläddra bland våra produkter eller använd sökknappen ovan.

Premiumsupport

Om du har aktivt Underhåll för dina Revu-licenser får du kostnadsfria versionsuppgraderingar och tillgång till vår erfarna tekniska supportpersonal via telefon.

• 08–20 (Eastern Time) på engelska (M–F)
  • 08–17 (GMT+1) på engelska och svenska (M–F)

Utbildningsprogram

Vi erbjuder självstudiekurser via Bluebeam University, samt liveutbildning på plats med våra dedikerade Bluebeam-instruktörer.

Bluebeam erbjuder två olika nivåer av teknisk support. Den mest omfattande supporten erbjuds för våra nyaste produkter på operativsystem som stöds. Komplett support

Bluebeam erbjuder två olika nivåer av teknisk support. Den mest omfattande supporten erbjuds för våra nyaste produkter på de operativsystem som stöds.

Komplett support

Vi tillhandahåller omfattande support för att din programvara ska fungera smidigt. Där ingår hjälp med felsökning, svar på frågor om funktioner samt regelbundet uppdaterade supportresurser.

Gäller för: Revu 20, Revu 2019, Revu 2018, Project Rover, iPad 3.10, Studio Prime

Support för tidigare versioner

Vi kan endast besvara grundläggande frågor om arbetsflöden och funktioner.

Gäller för: Revu 2017 och tidigare, Studio Enterprise 3.1

Teknisk support per telefon är endast ett alternativ för kunder med aktivt underhåll eller en prenumeration på Project Rover.