AutoCAD eller AutoCAD LT: Bluebeam PDF-printer vises ikke på printerlisten

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019

Gå til andre versioner:

Relevante produkter

AutoCAD
AutoCAD LT

Problem

Bluebeam PDF-printeren er ikke medtaget på listen over printere, når der udskrives fra AutoCAD eller AutoCAD LT.

Løsning

AutoCAD har en indstilling til at skjule systemprintere. Deaktiver dette, og bekræft, at Bluebeam PDF-printeren er installeret.

1. Bekræft, om Bluebeam PDF-printeren vises på listen over Windows-printere eller ej.
    1. Klik eller tryk på Start og skriv Kontrolpanel.
    2. Klik på Vis enheder og printere eller Printer.
    3. “Bluebeam PDF” skal vises på listen over printere.
  2. Geninstaller Bluebeam PDF-printeren, hvis den ikke vises på listen Printere.
    1. I Revu skal du gå til Revu > Administrator.
    2. Klik på fanen Printer.
    3. Klik på Geninstaller printer.
  3. Kontroller, at AutoCAD viser Systemprintere på printerlisten.
    1. Start AutoCAD.
    2. Skriv Indstillinger, og tryk på Enter.
    3. Klik på fanen Plot og udgiv. (I nogle versioner af AutoCAD kaldes denne fane muligvis fanen Plotning.)
    4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Skjul systemprintere og klik på OK.
Hvis du stadig har problemer, kan du se Bluebeam PDF-printer bliver ikke installeret i Revu.

Fejlfinding

Revu 2019

Integrationer og plugins

Revu 20

Revu 21

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2018

Relevante produkter

AutoCAD
AutoCAD LT

Problem

Bluebeam PDF-printeren er ikke medtaget på listen over printere, når der udskrives fra AutoCAD eller AutoCAD LT.

Løsning

AutoCAD har en indstilling til at skjule systemprintere. Deaktiver dette, og bekræft, at Bluebeam PDF-printeren er installeret.

1. Bekræft, om Bluebeam PDF-printeren vises på listen over Windows-printere eller ej.
    1. Klik eller tryk på Start og skriv Kontrolpanel.
    2. Klik på Vis enheder og printere eller Printer.
    3. “Bluebeam PDF” skal vises på listen over printere.
  2. Geninstaller Bluebeam PDF-printeren, hvis den ikke vises på listen Printere.
    1. I Revu skal du gå til Revu > Administrator.
    2. Klik på fanen Printer.
    3. Klik på Geninstaller printer.
  3. Kontroller, at AutoCAD viser Systemprintere på printerlisten.
    1. Start AutoCAD.
    2. Skriv Indstillinger, og tryk på Enter.
    3. Klik på fanen Plot og udgiv. (I nogle versioner af AutoCAD kaldes denne fane muligvis fanen Plotning.)
    4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Skjul systemprintere og klik på OK.
Hvis du stadig har problemer, kan du se Bluebeam PDF-printer bliver ikke installeret i Revu.

Fejlfinding

Revu 2018

Integrationer og plugins

Revu 2017 og ældre

Oversigt

Dette kan ske, fordi Bluebeam PDF-printeren ikke er installeret, eller fordi AutoCAD ikke viser Systemprintere. Geninstaller Bluebeam PDF-printeren, eller konfigurer AutoCAD til at vise systemprinterne for at løse problemet.

Relevante produkter

Bluebeam Revu

Problem

Bluebeam PDF-printeren er ikke med på listen over printere, når jeg udskriver fra AutoCAD eller AutoCAD LT.

Løsning

AutoCAD har en indstilling til at skjule systemprintere, eller Bluebeam PDF-printeren er muligvis ikke installeret.

1. Bekræft, om Bluebeam PDF-printeren vises på listen over Windows-printere eller ej?
    1. Klik på Start > Kontrolpanel.
    2. Klik på Vis enheder og printere eller Printer.
    3. Er “Bluebeam PDF” vist på listen over printere?
  2. Geninstaller Bluebeam PDF-printeren, hvis den ikke vises på listen Printere.
    1. Gå til Start > Alle programmer > Bluebeam Software > Bluebeam Administrator.

I Windows 10 og 8.1 skal du klikke eller trykke på Start og skrive Bluebeam Administrator.

– eller –

Gå til Hjælp > Administrator i Revu.

2. Klik på fanen Printer.
    3. Klik på Geninstaller printer.

Bemærk: Klik her, hvis du har problemer med at installere Bluebeam PDF-printeren.

3. Kontroller, at AutoCAD viser Systemprintere på printerlisten.
    1. Start AutoCAD.
    2. Skriv Indstillinger, og tryk på Enter.
    3. Klik på fanen Plotning .
    4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Skjul systemprintere og klik på OK.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Integrationer og plugins

Bluebeam PDF-printeren er ikke medtaget på listen over printere, når der udskrives fra AutoCAD eller AutoCAD LT. AutoCAD har en indstilling til at skjule systemprintere. Deaktiver dette, og bekræft, at Bluebeam PDF-printeren er installeret.