Kan ikke oprette brugerdefinerede kolonner eller statusser i en session

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Når du arbejder i en session, kan du ikke oprette brugerdefinerede kolonner eller nye statusser.

For Revu 21-brugere skal du have et Core- eller Complete-abonnement for at oprette brugerdefinerede statusser. Du kan få flere oplysninger om de funktioner, der er tilgængelige med hvert abonnement, ved at klikke her.

Årsag

Når du arbejder i en session, kan du kun bruge brugerdefinerede kolonner eller statusser, der blev oprettet, før dokumentet blev tilføjet sessionen. Når dokumentet er i en session, deaktiveres muligheden for oprettelse af nye brugerdefinerede kolonner eller statusser.

Løsning

Hvis du har brug for at oprette brugerdefinerede kolonner eller statusser, skal du flytte dit dokument ud af sessionen og offline. Med dokumentet offline skal du oprette eventuelle nye kolonner eller statusser for dokumentet sammen med andre ændringer i indholdet. Når du er færdig, skal du uploade dokumentet til sessionen igen.

Hvis markeringer blev placeret i dokumentet, mens det var i en session, og derefter blev downloadet lokalt og overført til sessionen igen, kan du ikke ændre disse markeringer.

Sådan gøres dette:

1. Mens du er i en session, skal du gå til Filer > Gem som og gemme en kopi af dokumentet lokalt.
  2. Åbn dokumentet offline.
  3. Opret brugerdefinerede kolonner og statusser, eller rediger indholdet efter behov.
  4. Gem det opdaterede dokument. Bemærk, hvis originaldokumentet stadig er i sessionen, kan filnavnene ikke være nøjagtig de samme.
  5. Overfør dokumentet til din session.

Du burde nu se dine brugerdefinerede kolonner eller statusser i sessionen.

Når du arbejder i en session, kan du kun bruge brugerdefinerede kolonner eller statusser, der blev oprettet, før dokumentet blev tilføjet sessionen. Når dokumentet er i en session, deaktiveres muligheden for oprettelse af nye brugerdefinerede kolonner eller statusser.