Fejl: "OCR-modul mislykkedes – Kunne ikke erstatte dokumentsider."

Gælder for:

• Revu 20 og ældre
  • Problem

Når du forsøger at køre OCR, viser Revu dialogboksen med OCR-modulrapporten med følgende fejl:

• OCR-modul mislykkedes
    • Kunne ikke erstatte dokumentsider

Årsag

Disse fejl opstår under en af følgende omstændigheder:

• PDF’en er for stor eller indeholder for mange sider.
    • Windows-brugernavnet indeholder specialtegn (f.eks. @ # * _ ^ & +).

Løsning 1: PDF’en er for stor eller indeholder for mange sider

1. Vælg Dokument > OCR.
    2. I OCR-dialogboksen skal du vælge Sideantal og indstille feltets værdi til “1”.
    3. Klik på Gem for at køre OCR.

Løsning 2: Windows-brugernavnet indeholder specialtegn

Bestem, om Windows-brugernavnet indeholder et specialtegn. Hvis det er tilfældet, skal du oprette en ny profil, der ikke indeholder specialtegn. Denne ændring gør det muligt for OCR-modulet at køre.