Meddelelse: Formularoprettelse, OCR og redigering er blevet deaktiveret

Gælder for:

• Revu 20
  • Revu 2019

Problem

Når du har registreret Revu, vises en meddelelse med følgende tekst: “Formularoprettelse, OCR og redigering er blevet deaktiveret, fordi eXtreme ikke var registreret”.

Årsag

Revu bruger et enkelt installationsprogram til alle versioner: Standard, CAD og eXtreme. Funktionerne formularoprettelse, OCR og redigering er kun tilgængelige i Revu eXtreme, så de er deaktiveret, når der er registreret et serienummer til Revu Standard eller CAD.

Der er ikke behov for yderligere handling, tryk på OK, og du kan bruge Revu normalt.

Fejlfinding

Revu 2019

Fejlmeddelelse

Der vises en meddelelse efter registrering af Revu, hvor der står: “Formularoprettelse, OCR og redigering er blevet deaktiveret, fordi eXtreme ikke var registreret”.