Sådan finder du dit Revu-versionsnummer | Revu til Windows

Gælder:

• Alle versioner af Revu

Afhængigt af hvilken version af Revu du har, er der forskellige måder at finde det nøjagtige versionsnummer på.Efter opstart af Revu vises en velkomstskærm, der enten viser det år, hvor produktet blev udgivet (f.eks. Revu 2019, Revu 2018) eller nummeret, der er knyttet til udgivelsen (f.eks. Revu 11, Revu 12). Når du har identificeret året eller nummeret, der er knyttet til installationen, skal du følge instruktionerne nedenfor for at finde det fulde versionsnummer.

Revu 2019 og 2018

1. Åbn Revu.
  2. Klik på Revu > Om .
  3. Versionsnummeret står øverst til venstre i vinduet over licensaftalen.

Revu 2017 og ældre

1. Åbn Revu.
  2. Klik på Hjælp > Om om-32x32.
  3. Versionen står øverst til venstre i vinduet over licensaftalen.

Bluebeam Administrator

Du kan også bruge Bluebeam Administrator til at finde versionsnummeret:
  1. Åbn Bluebeam Administrator.
  2. Klik på Hjælp > Om Administrator.
  3. Versionsnummeret står øverst til venstre i vinduet over licensaftalen, f.eks. 2016.0 eller 9.5.1.

Sådan gør du

Kom godt i gang

Se, hvordan du kan konvertere DWG-filer til brug i Revu.