Sådan overfører du værktøjssæt til Revu til iPad

Gælder for:

• Revu 20 og ældre

Du kan overføre et værktøjssæt ved at eksportere det fra Revu 2019, uploade det til et Studio-projekt, oprette forbindelse til projektet med Revu til iPad og derefter importere det.

Eksport af værktøjssættet fra Revu

1. Gå til Tool Chest i Revu.
  2. Klik på Tool Chest > Administrer værktøjssæt.
  3. Klik på det værktøjssæt, du vil eksportere, og klik derefter på Eksporter.
  4. Upload værktøjssætfilen (.btx) til et Studio-projekt.
    Navnet på .btx-filen kan være forskellig fra det navn, der vises i dialogboksen Tool Chest eller Administrer værktøjssæt.

Import af værktøjssættet for Revu til iPad

1. Åbn Revu til iPad, og vælg Dokumentstyring .
  2. Log ind på dit Studio-projekt, og tryk på værktøjssætfilen for at importere den til Revu til iPad Tool Chest.
  3. For at begynde at bruge værktøjssættet skal du klikke på Adgang til fane og gå ind i Tool Chest .

Sådan gør du

Revu 2019

Revu til iPad

Markering

Grænseflade og navigation

Revu 20

Du kan overføre et værktøjssæt ved at eksportere det fra Revu 2019, uploade det til et Studio-projekt, oprette forbindelse til projektet med Revu til iPad og derefter importere det.