Har jeg brug for Revu 64-bit eller 32-bit?

I computerverdenen findes der to typer operativsystemer: 64-bit og 32-bit. Din computers operativsystem (OS) bestemmer, hvor meget hukommelse (RAM) der er tilgængelig. For eksempel har computere, der kører med 64-bit versioner af Windows OS, mere processorkraft og hukommelse end dem med 32-bit processorer.

Identificer dit operativsystem

De fleste computere, der er produceret efter 2010, har et 64-bit OS. Hvis du vil se, om din computer har et 64-bit eller 32-bit OS, kan du læse denne Windows-artikel.

Revu 64-bit (anbefalet)

Hvis din computer har et 64-bit OS, skal du bruge Revu 64-bit. Dette vil sikre, at du kan drage fordel af kraftfulde Revu-funktioner, der kræver mere hukommelse, såsom optisk tegngenkendelse (OCR).

Revu 32-bit

I nogle tilfælde er Revu 32-bit den anbefalede løsning, f.eks. når man skal tilpasse sig en ældre printer. Få flere oplysninger i denne artikel.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Sådan gør du

Opsætning

Opsætning

Kompatibilitet

Når der arbejdes i en Studio-session, kan det ske, at en deltager forlader et projekt. I tidligere versioner af Revu var markeringer, som denne person havde oprettet, låst, og de kunne ikke redigeres eller overdrages til andre. Fra og med Revu 20.1 er det nu muligt at flytte markeringer til andre brugere i en session, hvilket nedsætter behovet for at overlejre kommentarer og bevarer sporbarheden af skaberen.