Sådan føjer du et vandmærke til dine dokumenter

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Du kan oprette vandmærker i Revu ved blot at oprette et brugerdefineret stempel og derefter samkopiere det. Samkopiering af et stempel eller andre markeringer sikrer, at det bliver integreret i PDF-filens indholdslag. Dette gør stemplet uforanderligt og brugbart som vandmærke til dine dokumenter.

Oprettelse af et logo-vandmærke

Du skal først oprette et brugerdefineret stempel med dit logo, før du tilføjer det som et vandmærke.

Dette eksempel antager en vis fortrolighed med stempler. Læs Arbejde med stempler for at få mere at vide.
  1. Gå til Værktøjer > Stempel > Opret stempel.
  2. Indstil Opacitet til 30 %, og lad feltet Skabelon stå som Tom (intet). Hvis du ønsker tekst eller datoer i dit stempel, kan du vælge disse indstillinger under feltet Skabelon.
  3. Klik på OK. Stemplet oprettes og åbnes på en ny fane i Revu.
  4. På den nye stempel-fane skal du vælge Billede fra værktøjslinjen til højre og vælge det ønskede billede fra stifinder-vinduet.
  5. Klik inden for stempelomridset for at indstille billedet. Ændr størrelse og rotation, hvis det er nødvendigt, ved at klikke og trække i kassens håndtag.
  6. Når dit stempel er formateret, som du ønsker det, gemmer du stemplet ved at gå til Filer > Gem som (Ctrl+Shift+S) og navngive det.

Tilføjelse af et vandmærke på flere sider og dokumenter

Nu kan du tilføje dit vandmærke på flere sider og dokumenter på én gang. Sådan gør du:

1. Gå til Batch > Anvend stempel …, og dialogboksen vises.
  2. Vælg Indlæs … for at uploade dit vandmærke til en gemt batch, eller vælg Tilføj for at tilføje individuelle filer, mapper og/eller undermapper for at oprette en ny batch.
    Eventuelle aktive PDF-filer eller åbne Sets vil automatisk blive inkluderet i den aktuelle batch.
  3. I kolonnen Sider og rullemenuen til højre skal du angive de sider, du vil have dit vandmærke vist på for hvert dokument.
  4. Vælg dit vandmærke i rullemenuen under Stempel, eller gennemse dit lokale drev efter det relevante billede/fil.
  5. Rediger opacitet, rotation, position osv. efter behov.
  6. Tryk på Gem … øverst for at gemme en ny batch.
  7. Klik på OK for at anvende stemplet/vandmærket på dine sider/dokumenter.

Du kan få mere information om den fulde funktionalitet her: Anvend et stempel på flere dokumenter.

Samkopiering af et vandmærke på flere sider og dokumenter

Du skal samkopiere dit stempel på alle sider/dokumenter, hvor det blev anvendt, for at gøre det til et egentligt vandmærke. Det gør du sådan:

1. Gå til Batch  > Samkopier markeringer …
  2. Vælg Indlæs …  i dialogboksen for at få adgang til den batch, du lige har anvendt dit vandmærke/stempel på.
  3. Under Valg skal du fravælge alle markeringstyper undtagen Stempel.
  4. Sørg for at vælge Udeluk filtrerede markeringer.
  5. Fjern markeringen i Tillad annotationsgendannelse (fjern udligning).
  6. Tryk på Samkopier.

Nu er dit vandmærke samkopieret i PDF-indholdet på de relevante sider/dokumenter, så det ikke kan flyttes, redigeres eller slettes.

Sådan gør du

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Markering

Sikkerhed

Du kan oprette vandmærker i Revu ved blot at tilføje et brugerdefineret stempel og derefter samkopiere stemplet. Samkopiering af et stempel eller andre markeringer sikrer, at det bliver integreret i PDF-filens indholdslag. Dette gør stemplet uforanderligt og brugbart som vandmærke til dine dokumenter.