Sådan tildeler du fuld kontrol over et Studio-projekt

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Du kan give en anden bruger fuld kontrol over et projekt ved at redigere tilladelserne fra Projektindstillinger. Til denne proces skal den inviterede bruger have en Bluebeam Studio-konto og have været logget på projektet mindst én gang.

Det er ikke muligt fuldt ud at overføre ejerskabet af et Studio-projekt, fordi værten skal forblive den samme.
Det er ikke nødvendigt, at den inviterede bruger er logget ind på projektet, på det tidspunkt hvor du tildeler vedkommende fuld kontrol. Hvis brugeren ikke har en Studio-konto, kan du henvise til Oprettelse af en Studio-konto i Bluebeam Revu.
  1. Log på projektet, og klik på Ikon for Revu-projektindstillinger Projektindstillinger.
  2. Gå til fanen Tilladelser, og vælg brugerens e-mailadresse fra listen Brugere/grupper til venstre.
    1. Hvis brugeren ikke er i projektet, skal du klikke på plustegnet i venstre side, vælge den ønskede bruger i dialogboksen Tilføj brugere/grupper og klikke på OK.
  3. I vinduet Anvendte tilladelser skal du vælge Fuld kontrol > Tillad.
  4. Vælg Anvend og OK.

Brugeren har nu fuld kontrol over fanerne Brugeradgang, Tilladelser og Mappetilladelser. Da værten stadig ejer projektet og alle de grupper, som vedkommende har oprettet, kan brugere med Fuld kontrol ikke blokere eller fjerne værten fra projektet eller redigere værtens grupper.

Sådan gør du

Revu 2019

Studio

Revu 20

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Studio-projekter kan ikke overføres på samme måde som sessioner, så du skal give fuld kontrol til en stedfortræder. Til denne proces skal den nye person allerede have en Bluebeam Studio-konto og have været logget på projektet mindst én gang.

Bemærk: Det er ikke nødvendigt, at vedkommende er logget ind på projektet, på det tidspunkt hvor du tildeler vedkommende fuld kontrol.

Hvis personen ikke allerede har en Studio-konto, kan du henvise til Oprettelse af en Studio-konto i Bluebeam Revu.

• Når de har gjort dette, kan du logge på projektet og klikke på Projektindstillinger og derefter klikke på Tilladelser
    • Klik på plustegnet i venstre side af dialogboksen, vælg den ønskede bruger på listen i dialogboksen Tilføj brugere/grupper, og klik på OK.

• Nu, hvor du er tilbage på fanen Tilladelser i dialogboksen Projektindstillinger, skal du vælge brugerens mailadresse på listen Bruger/grupper til venstre og Fuld kontrol under Anvendte tilladelser til højre og derefter klikke på den tilknyttede rullemenu og vælge Tillad.
  • Klik på Anvend og OK for at lukke dialogboksen Projektindstillinger.

Brugeren har nu fuld kontrol over fanerne Brugeradgang, Tilladelser og Mappetilladelser.

Bemærk: Da værten stadig ejer projektet og alle de grupper, som vedkommende har oprettet, kan brugere med Fuld kontrol ikke blokere eller fjerne værten fra projektet eller redigere værtens grupper (tilføje eller fjerne brugere).

Flere oplysninger

Du kan finde flere oplysninger om Tilladelser i Studio-projekt og Bluebeam Studio generelt i videoselvstudier og ofte stillede spørgsmål på vores supportside samt Hjælpevejledning til Revu.

Brugere af Bluebeam Vu kan få mere at vide om at arbejde i Studio-sessioner og -projekter ved at klikke her.

Hvis du bruger en iPad, så se siden Revu iPad-ressourcer, hvor du finder forskellige videoselvstudier, der dækker emner som at starte en Studio-session , deltage i sessioner og arbejde i projekter samt hjælpevejledningerne til Revu iPad og Vu iPad.

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

Studio

Følg disse instruktioner for at give fuld kontrol over et Studio-projekt til en anden.