Sådan oprettes en flersidet PDF-fil med de seneste revisioner i et Set

Gælder for:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Du kan oprette en enkelt flersidet PDF-fil, der indeholder de seneste dokumentrevisioner i et Set, ved at følge vejledningen nedenfor:

1. Åbn panelet Sets (Alt+2).
  2. Gå til Sets > Vælg seneste ændringer.
  3. Klik på Udgiv i panelet Sets, og vælg Kombiner.
    Hvis indsamlingen af aktuelle ændringer indeholder sikrede eller underskrevne dokumenter, kan du overveje at bruge indstillingen Pakke til at oprette en PDF-pakke i stedet. Sikkerhedsrestriktionerne for disse filer forhindrer, at de kan kombineres med andre dokumenter.
  4. Aktivér de ønskede indstillinger i vinduet Kombiner PDF-filer, og klik på OK.
  5. Gem den nye PDF-fil.

Sådan gør du

Revu 2019

Dokumenthåndtering

Revu 20

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Hvis du bruger Revu 11 eller nyere og har brug for at oprette en enkelt flersidet PDF-fil, der indeholder de seneste dokumentrevisioner i et Set, kan du gøre det ved at følge vejledningen nedenfor:

1. Åbn fanen Sets (Alt+2), og klik på pilen til højre for Ændre Set
  2. Klik på Vælg seneste ændringer.
  3. Klik på Udgiv under fanen Sets, og vælg derefter Kombiner.

Hvis indsamlingen af aktuelle ændringer indeholder sikrede eller underskrevne dokumenter, kan du overveje at bruge indstillingen Pakke til at oprette en PDF-pakke i stedet, da sikkerhedsrestriktionerne for disse filer forhindrer, at de kan kombineres med andre dokumenter.
  4. Aktivér de ønskede indstillinger i vinduet Kombiner PDF-filer, og klik derefter på OK.
  5. Gem den nye PDF-fil.

Se videoselvstudierne om Sets , Sets 2.0 , og Sets 3.0 , samt Revu-vejledningen, som du kan få adgang til ved at gå til Bluebeams supportside.

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

PDF-håndtering

Du kan oprette en enkelt flersidet PDF-fil, der indeholder de seneste dokumentrevisioner i et Set, ved at følge vejledningen nedenfor.