Fejl: “Det valgte medienavn blev ikke fundet i PC3-filen til HDI PostScript-printeren”

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Problem

Følgende fejlmeddelelse vises, når du opretter en PDF-fil fra AutoCAD:

“Det valgte medienavn blev ikke fundet i PC3-filen til HDI PostScript-printeren.”

Løsning

Du kan løse problemet ved at genopbygge AutoCAD-sidestørrelserne via Bluebeam Administrator og geninstallere Bluebeam PDF-printeren:

1. Luk AutoCAD, hvis det er åbent.
  2. I Revu skal du gå til Revu > Administrator .
  3. Klik på fanen AutoCAD-sidestørrelse.
  4. Klik på Ryd og derefter Genopbyg.
  5. Klik på fanen Printer.
  6. Klik på knappen Geninstaller printer, hvis printeren ikke er installeret.
  7. Klik på fanen Plugins.
  8. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet i AutoCAD, og klik på Anvend.
  9. Markér afkrydsningsfeltet AutoCAD, og klik på OK.

Fejlfinding

Revu 2019

Fejlmeddelelse

Udskrivning

Revu 20

Revu 21

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Problem

Når du opretter en PDF-fil via Bluebeam-plugin til AutoCAD, vises følgende fejlmeddelelse, når du har klikket på Opret PDF-fil:

Det valgte medienavn blev ikke fundet i PC3-filen til HDI PostScript-printeren. Se hjælp….”

Løsning

Genopbyg AutoCAD-sidestørrelserne via Bluebeam Administrator, og geninstaller Bluebeam PDF-printeren, hvis det er nødvendigt.

1. Luk AutoCAD, hvis det er åbnet.
  2. Vælg Start, og indtast Bluebeam Administrator.
  3. Højreklik på Bluebeam Administrator, og vælg Kør som administrator.
  4. Klik på fanen AutoCAD-sidestørrelse.
  5. Klik på knapperne Ryd og derefter Genopbyg.
  6. Klik på fanen Printer.
  7. Klik på knappen Geninstaller printer, hvis printeren ikke er installeret.
  8. Klik på fanen Plugins.
  9. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet i AutoCAD, og klik på Anvend.
  10. Markér afkrydsningsfeltet AutoCAD, og klik på OK.

Bemærk: Klik her, hvis Bluebeam PDF-printeren ikke installeres, efter du har klikket på knappen Geninstaller printer.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Udskrivning

Følgende fejlmeddelelse vises, når du opretter en PDF-fil fra AutoCAD: “Det valgte medienavn blev ikke fundet i PC3-filen til HDI PostScript-printeren”.